Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 13:05, 20 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

A ja czekam najpierw na sygnał od Ciebie, potem Sebka, że wiosna nadeszla Do Was wiosna najszybciej przychodzi

Najszybciej wiosna jest w Tarnowie

Ja zakładam, że pierwszy krokus u mnie zakwitnie 13 marca A Ty???

W tym roku stawiam na 5 marca u Ciebie wpisuję w kalndarz aby sprawdzić
A w Tarnowi jeszcze cieplej.... A potem będzie Dolny Śląsk i Lubuskie, Wielkopolskie potem dopiero Łódż i Mazowsze a na końcu Roztocze i potem Polesie i Bialystok
A pomorze kiedy? Chyba tak jak w okolicach Wrocławia ? Nie wiem jak Ślask, trzeba będzie w tym roku skontrolować Zrobimy wątek komunikaty krokusowe

Dobry pomysł
Ale powinno być tak jak podałaś.... w zeszłym roku czytałam meldunki z Forum i tak to się jakoś układało Ale tak jak pisałam,,, odmiany krokusów są rożne i o różnych porach kwitną
gusiarz 13:35, 20 sty 2013

Aniu - dzięki za info o cebulkowych. Ja krokuski planuję jedynie w rabatach, ale wiesz jak to jest z psiakiem... może mu się i tam spodobać Miłej niedzieli
Mala_Mi 13:42, 20 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Aniu - dzięki za info o cebulkowych. Ja krokuski planuję jedynie w rabatach, ale wiesz jak to jest z psiakiem... może mu się i tam spodobać Miłej niedzieli

Oj wiem coś na ten temat... ogólnie w rabaty mi nie włazi..ale jedna sobie upodobał i za nic nie oduczę go wchodzenia, ani płotek, ani nic nie pomogło.... to jego rabata Wszystko z niej wykopie....

Milka 13:46, 20 sty 2013

Ania, bo to pies ogrodnik!
Welka 13:56, 20 sty 2013

asc napisał(a)

Ewelinko - dzięki lecę do Dorotki... mam już problemy z odnajdywaniem wątków ...strasznie dynamicznie się zrobiło na forum... nie ogarniam już.. szkoda, że do mnie nie wkleiłaś namiaru lub na pw...

Mogę zaraz podesłać na pw.
Mariusza znam wirtualnie z innego forum, napisałam przed chwilą do niego żeby i u nas się ujawnił. Pierwszy raz u niego coś zamawiałam, ale wyczytałam, że kiedyś nawet nasz Igor żurawkowy zamawiał u niego i był zadowolony, więc tez zamówiłam. W marcu/kwietniu dostanę roślinki to napiszę dokładnie co i jak
Pozdrawiam
mira 14:36, 20 sty 2013

Ania co to są pelaśki
AniaDS 14:40, 20 sty 2013

Cześć Aneczko
an_tre 15:02, 20 sty 2013

Aniu ogrodowisko się ożywiło i piękne wiosenne widoki się pojawiają i u ciebie miło i wiosennie musimy ten styczeń i luty jakoś przetrwać a marzec to już pikuś pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 15:03, 20 sty 2013

mira napisał(a)
Ania co to są pelaśki
pelargonie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Zeta 15:05, 20 sty 2013

asc napisał(a)

Oj wiem coś na ten temat... ogólnie w rabaty mi nie włazi..ale jedna sobie upodobał i za nic nie oduczę go wchodzenia, ani płotek, ani nic nie pomogło.... to jego rabata Wszystko z niej wykopie....

Kup mu posłanie na zewnątrz są takie fajne kanapy dla psiaków ...u mnie podziałało....