Chyba się skuszę na takie palenisko....
Wysypię żwir w kwadracie....a na środku palenisko....okrągłe czy kwadratowe...zależy z jakiego materiału (bo jeszcze nie wiem)
I to wszystko będzie po lewej stronie Altany
jakoś tak
Ktoś tu zaczął wspominki. Z mojego archiwum dwie wspaniałe kobietki. Mój brat niedługo jedzie na koncert do Łodzi. Gdyby nie środek tygodnia, chętnie przejechałabym się w Twoim kierunku. Pozdrawiam
Ktoś tu zaczął wspominki. Z mojego archiwum dwie wspaniałe kobietki. Mój brat niedługo jedzie na koncert do Łodzi. Gdyby nie środek tygodnia, chętnie przejechałabym się w Twoim kierunku. Pozdrawiam
Pokazywałam Wam już wycinankę zrobioną przez mojego wnuka ....Wczoraj uszyłam nowe poszewki na poduszki i zrobiłam wałek pod nóżki Do tego nowy katalog roślin
Nie straszne mi jesienne wieczory ...
Grinswold... już dzięki Googlowi poszukałam.. nawet to oglądałam
Z internetu często są kiepskie te ledy.. trzeba patrzeć na kable.... bo w nich jest pies pogrzebany.... Kupiłam ledowe lampki... i M w ramach nudy..siedzi i walczy by je na nowo połączyć czyli szuka gdzie znów przerwało... chciałam wyrzucić, ale on to jako sport traktuje
Teraz kupuję na necie takie jak widać dobrze kable..
I pięknie wyglądają drzewka liściaste w lampkach.. i ja ozdabiam ogród a nie dom.. wiec Grizwoldowej ze mnie nie będzie
Foto kiepskie... ale dla inspiracji...
Bogdziu, ja bym zjadła takich gołąbków. Z nimi problem jest tylko taki, że 4 nie opłaca się robić. Więc od razu gar cały, to i konsumenci powinni być. Dostałam skrętu kiszek na ten widok.
Pszczółko co Ty mówisz. Jak nie ma konsumentów to jeszcze lepiej niż jak są bo robisz, zamrażasz i potem masz wolne dni od gotowania a odgrzac w mikrofali to przeciez żaden problem.Ja zrobiłam jedna z kapusty włoskiej, drugie z białej , było chyba 52 szt, a na pewno 50. Trochę zjedlismy , trochę wzięły dzieci i starczyło na zamrożenie i własnie to ostatnie najbardziej mnie cieszy.