Kasiu, ciekawe jak z tym nawozem? Nam kiedyś u klienta poplamiła się kostka ale betonowa i nie zeszło Po tym przypadku po każdym nawożeniu zawsze zmywamy chodniki wodą z węża. Człowiek cięgle musi się uczyć i doświadczać różnych nieprzyjemności.
Moniko ogród rysowany kreską to bezpieczny projekt dla Ciebie. Ustal sobie listę roślin - kilka gatunków, rarysuj kwadraty kreski i inne linie, większe rośliny pojedynczo i wyjdzie
Piszę jak widać artykuły na bieżąco tylko mam tyle zdjęć z robót. Myślę, że Agatka założy wątek o swoim ogrodzie i powklejam wtedy hurtem. Dziś przesadzaliśmy ogromniaste tuje i cały teren przegryziony kilkakrotnie, będzie nowy trawnik Agatka zadowolna a Monika była na inspekcji miała przy tym śliczny uśmiech
Zaczęłam prace w ogrodzie przyjaciółki Moniki (Sosnowo II), ale wyjeżdżam skoro świt a wracam o 19.30 jak już prawie ciemno
Co tu robić? Żeby nadążyć za Wami? Jestem w rozterce
Zamieńmy się profilami
Raz Emiliano podszył się pod moje zdjęcie
Pamiętam to
Coś kiedyś ktoś miał Ci dać czy wysłać, a on chyba wtedy z tym
Zaczęłam prace w ogrodzie przyjaciółki Moniki (Sosnowo II), ale wyjeżdżam skoro świt a wracam o 19.30 jak już prawie ciemno
Przede wszystkim dać na luz Wiadomo, że to czas "robót" ogrodowych i brak czasu na resztę to normalka Jak nie nadążysz nic się nie stanie - nadrobimy w jesienne i zimowe długie wieczory Ważne żebyś duszą z nami była