Weronko, przepiękne zdjęcie, rzadko się trafia okazja do jego zrobienia; taka sorbetowa róża, aż kusi żeby ją schrupać
ja też nikogo nie krytykuję, zwłaszcza, że mam ugruntowane poglądy i chyba nie konwencjonalne raczej; pamięć o bliskich jest najważniejsza; żal, że odeszli, bo jak wspominam jakieś zdanie, gest, to mam pragnienie aby ta bliska osoba była ze mną w ogrodzie, zwłaszcza latem..
pozdrawiam Weroniko, w tych srebrach jest ci pięknie, ale też i włosy masz wspaniałe
i sprawczyni zmiany wszystkiego...Saga po przeczytaniu całej serii książek M, Sandermo
,, Saga o ludziach lodu"
i jak miałam wiek Pszczółki i Marzenki, żadne ekstrema nie były mi obce, byłam pierwsza...krio komora -120
c.d. ciągle byłam w takich krótkich, wiek 20; fot. wiek 45 i opcja czarna i opalona
brązy i opalenizna i moja Saga w.38, zmieniła moje życie; fot. dzieło stylistów i do tego dążę w.45
Tereniu, podziwiam każdą kobietę, co idzie do fryzjera i po powrocie nie płacze, ba jest zadowolona; u mnie zawsze jest niewypał, nie wiem, może typ moich włosów sprawia trudności; jakoś tak człowieka nachodzi na zmiany i przeglądając zdjęcia, mniej więcej wiem, co chcę; fryzjerowi zajęło to 6 godzin, dla mnie to były katusze!!...więc dlatego sama i może nie cierpię siedzieć u fryzjera;
pokaż jakieś fotki, w krótszych i teraz jak zapuszczasz..miałam bardzo długo krótkie włosy, a teraz jak w końcu urosły żal mi ścinać.
wiem, że tu nie zbyt wypada, ale może Danusia nie pogoni, pokażę metamorfozy z włosami
blond, ściągano mi kolor 5 godzin, po czym po tygodniu wróciłam do swojego ( tu jestem jeszcze młoda, chyba 32); 2. tu 45, tak wykreowali mnie styliści
tu kreowałam się sama, okres na czarno pod rottki i 1 rok jak mam ogród
tu też styliści, najlepsi w branży, z córką
tutaj mam naturalny kolor i taki chciałam, mniej więcej wyszedł
Serdeczne gratulację z okazji 700 stroniczek pięknie zapisanych i pełnych inspiracji.
Życzę Ci, aby nigdy nie zabrakło ci nowych inspiracji i sił, żeby realizować swoje pomysły
Uwielbiam cyfrę 7, mnie przynosi szczęście i Tobie też życzę, żeby przyniosła Ci szczęście Buziaki i liliowiec ode mnie
Błysku w oku, speeda w pracy, magicznych tortów, zwiewnych firanek i dłuuuuugich włosów z okazji 700tki Ci życzę A przede wszystkim mnóstwa roślin do stworzenia cudnego Kubusiowa
znowu net ....wrrrr.. ale już jestem ,tak jak mówiłam przegoniłam krety z rabatek- na trawę niestety
i oto jedno z "osiedli" i na następnym "wieżowiec"