Otwiera się raz w roku ten blaszany krążek w pierwszej komorze i w ostatniej częściej np. do podlewania. Niestety niezbyt estetycznie to jest wykonane i bardzo mnie drażni. Spokojnie wystarczyłyby tylko te metalowe dekle powyżej ziemi i tyle. Mogłabym wówczas postawić na nich donice i zakryć wszystko, a tak jest do doopy
Te ekrany w formie prostej linii to chyba bardzo dobry pomysł - wyszłoby to dokładnie na środku boków ronda i dałaym po dwóch stronach jednakowo. No i może te hortensje tylko przed tymi ekranami cisowymi? Czy ciasno lepiej dookoła?
Żeby zasłonić te betony, zrób symetrycznie po obu stronach gęste ekrany z cisa na wysokość od razu co najmniej 1,20 m. Przytnij je.
Może to być prosta linia, lub coś w rodzaju sierpa, odzwierciedlająca krawędź przyszłej nawierzchni, kostki czy innego czegoś. Po prostu powinna być równoległa.
Czy to co jakiś czas się owiera? czy można na tym sadzić niskie krzewy?
moja burza już chyba poszła, a Twoja? Strasznie było. Dobrze, że szafę mam dużą
Ładne te kubeczki i powiem, że mi też ten ciemiernikowy kubeczek wpadł w pierwszym momencie w oko.
Ciekawe, czy po paru miesiącach u William i Catherine dalej tak kwitnąco jak u Ciebie
Im wiecej patrzę na te róże, tym bardziej mi się podobają. Jak ja mam to zrobić, żeby je upchać do siebie, skoro u mnie tak "chabaziowato".Poradź coś Szefowa
Wydziel rosarium w pewnej części, ogródź bukszpanem i posadź 100 róż
Ptaszyny nie truchlały w burzy, schowały się w domku
Danuś, Ty jak coś radzisz, to ręce normalnie opadają(z mojej niemocy oczywiście, nie z samego pomysłu). Ja wiem, że to jedyne słuszne rozwiązanie, ale żeby az 100 róż?Nie znasz litościCzuję, że będę więc przesadzać swoją nówkę-rabatę. Mąż mnie wyśmieje za brak konsekwencji, ale trudno, moja głupota, moja robota.
Nie po wszystkie do Anglii, te z nazwami miesięcy, które pokazała Danusia kupiłam w zwykłym sklepie, były chyba po 6 zł, a takie angielskie kubeczki z kwiatami są u nas w niektórych sklepach z porcelaną, można je też bez problemu kupić na allegro, kosztują już trochę więcej - chyba ponad 50 zł. Nie wiem czy mogę tu podać adres sklepu internetowego i stacjonarnego który sprzedaje piękną angielską porcelanę, jeśli ktoś chce to mogę mu napisać wiadomość. Tak się tu wcinam z informacją, ale bardzo lubię taką porcelanę.
Nie, ja z Anglii ma tylko ten zabytkowy i CHFS, pozostałe kupiłam na Świętokrzyskiej w W-wie
moja burza już chyba poszła, a Twoja? Strasznie było. Dobrze, że szafę mam dużą
Ładne te kubeczki i powiem, że mi też ten ciemiernikowy kubeczek wpadł w pierwszym momencie w oko.
Ciekawe, czy po paru miesiącach u William i Catherine dalej tak kwitnąco jak u Ciebie
Im wiecej patrzę na te róże, tym bardziej mi się podobają. Jak ja mam to zrobić, żeby je upchać do siebie, skoro u mnie tak "chabaziowato".Poradź coś Szefowa
Wydziel rosarium w pewnej części, ogródź bukszpanem i posadź 100 róż