Ogród nie tylko bukszpanowy - część I
18:28, 24 sie 2011
Ptaszyny nie truchlały w burzy, schowały się w domku

Danuś, Ty jak coś radzisz, to ręce normalnie opadają(z mojej niemocy oczywiście, nie z samego pomysłu)

Nie po wszystkie do Anglii, te z nazwami miesięcy, które pokazała Danusia kupiłam w zwykłym sklepie, były chyba po 6 zł, a takie angielskie kubeczki z kwiatami są u nas w niektórych sklepach z porcelaną, można je też bez problemu kupić na allegro, kosztują już trochę więcej - chyba ponad 50 zł. Nie wiem czy mogę tu podać adres sklepu internetowego i stacjonarnego który sprzedaje piękną angielską porcelanę, jeśli ktoś chce to mogę mu napisać wiadomość. Tak się tu wcinam z informacją, ale bardzo lubię taką porcelanę.
moja burza już chyba poszła, a Twoja? Strasznie było. Dobrze, że szafę mam dużą
Ładne te kubeczki i powiem, że mi też ten ciemiernikowy kubeczek wpadł w pierwszym momencie w oko.
Ciekawe, czy po paru miesiącach u William i Catherine dalej tak kwitnąco jak u Ciebie
Im wiecej patrzę na te róże, tym bardziej mi się podobają. Jak ja mam to zrobić, żeby je upchać do siebie, skoro u mnie tak "chabaziowato".Poradź coś Szefowa
Ten front to Sebek czyta w moich myślach...Ja też posadziłabym stożek z cisa wieeeelki
Wszystkie punkty też stożki, ale mogą być mniejsze (te różne zakręty przejścia)
Masz takie niby rogi, przy schodach. Aleję wjazdową możesz wysadzić kulistymi drzewami (wiadomo jakimi) i podsadzić potrójną lawendą. Ale będzie efekt.
Hania ma rację, więcej lawendy żeby nie udawała chwastów