Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:19, 16 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

nic nie robię siedzę i patrzę...

Kochana, to zapraszam do mnieprzyjedź i patrz u mnie...może też tak pięknie u mnie urośnie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:03, 16 wrz 2014
Do góry
ana_art napisał(a)

Danusiu a tę książkę to w Polsce można gdzieś kupić?

ja w tej sprawie własnie też.
to że ona jest w jezyku angielskim nie przeszkadza tylko gdzie w naszych sklepach ja bedzie mozna kupic? ..i czy jest taki pomysł aby u nas była dostępna?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:28, 16 wrz 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Mam z tej okazji dwa nowe wianki Mam nadzieję, że pokażą A jak nie, to ja pokażę Ogród rośnie sobie spokojnie, a ja pracuję, nie mówię, że się nie denerwuję, żeby coś nie "palnąć" na żywo, bo nie da się poprawić
no to będę oglądać bo w domu z chorym Jaśkiem jestem. Liczę też na Waldka i transparent ależ jestem ciekawa cóż to będzie... Bo jeśli to będą takie wejścia jak np dzisiaj z prognozą pogody to sporo ich było

Danusiu a tę książkę to w Polsce można gdzieś kupić?
Pszczelarnia 17:24, 16 wrz 2014

Do góry
MarekW napisał(a)

Oczywiście masz rację, ale ja mogę tylko popołudniami i też się udaje jak już czas jest. Ja zaś mówię, że każdy grzyb ma swojego grzybiarza na którego czeka i nie ważne ile osób wcześniej przejdzie i tak poczeka
my ostatnio pojechaliśmy o 12 z dzieciakami i kosz grzybów przywieźliśmy, zatem coś w tym jest.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:19, 16 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

I jeszcze to pieknie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:16, 16 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
z góry

widoki z góry piękne jestem pod ogromnym wrażeniem! I zastanawiam się jak ty utrzymujesz ogród w tak idealnym stanie?! Jest piekny
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:58, 16 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Ana-prawda że cudnie ma

no 'niestety'
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:52, 16 wrz 2014

Do góry
Magnolia.... zaniemówiłam na to niewiele....
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 12:47, 16 wrz 2014

Do góry
niesamowite te zestawienie pomarańczu z fioletem w jesiennych kompozycjach. Czekam na to co wymyślisz
Sosnę zastąpisz czymś cudnym i zapomnisz o niej..
cebulki w lidlu na prawdę fajoskie, widziałam i mlasnęłam ozorem
Swoją tekową ławkę kupiłam na allegro co prawda dawno ale możesz zerknąć
Kondziowy ogrod cz II 12:34, 16 wrz 2014

Do góry
Kurcze chcesz rabaty prostować? niby angielskie ogrody mają proste, ale te pofalowane ładnie tam pasują...
szukam róży do kompletu z Graham Thomas, Golden celebration coś w żółto-pmarańczowym odcieniu, doradzisz coś?
Mój mały raj na ziemi :) 11:40, 16 wrz 2014

Do góry
Ana_art
no właśnie cabaret niestety ledwo ledwo.... dobrze, że po zimie w ogóle ruszył ! to ten obok ławeczki. Po drugiej stronie dosadziłam (zamieniłam gorsze trawki) 2 miskanty, bo mi się na rabacie pod domem baaardzo rozrosły ! mam nadzieję, że to im nie zaszkodzi i się przyjmą (czytałam, że miskanty źle znoszą (!) wiosenne dzielenie, stąd ta decyzja )
A limki cieszą nieustannie ! te pod oknem kuchennym zaczynają wyglądać już też fajnie
buziak!

Jula

oj ta w narożniku limka daje czadu! cięta co wiosnę jest już ooooogromna
ale róze w tym roku marnie chorowały bardzo, jakiś grzyb je dopadł....
pozdrawiam

Beatko, Juzia !
dziękuję ściskam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:39, 16 wrz 2014

Do góry
piękne te silverki, musi być milutko tak przechodzić koło nich do domku
a co to jest to takie kwitnące a fioletowo? to rozchodnik jakiś?
Ogródek Iwony 09:50, 16 wrz 2014

Do góry
kosolka napisał(a)

Szok - różnica w trawce!!!

prawda? niby to tylko trawka a różnica i widok zupełnie inny w odbiorze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:49, 16 wrz 2014

Do góry
pierwszy raz w życiu widzę taką paprykę i teraz nie wiem czy się pocieszać że taka młoda jestem czy się zdołować że stara a ograniczona
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:33, 15 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu, na ten zakątek mam chrapkę. Marzy mi się taki zakątek. Już niebawem
Ogród z lustrem 22:21, 15 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
mam chyba taką jabłonkę z bordowymi liśćmi i owockami, pięknie kwitnie wiosną

Ja też mam. Jabłoń chińska
Ogródek Iwony 21:19, 15 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Miło to się czyta, bo najważniejsze by poczuć właśnie te coś

Aniu, i tak codziennie cię podglądam. Obserwuję, jakie roślinki się sprawdzają, czego unikać, zachwycam się i wzdycham, ale po cichu. Zachwycających jest u ciebie wielu. Za chwilę kwiaty ci wywieje z ogrodu, jak tak wszyscy wzdychać będą. Podpatruję Madżen, Łukasza, realizacje Danusi i podoba mi się ogród drugiej Danusi (Mój skromny ogród)
Pozdrawiam więc wszystkich i mam zamiar inspirować się dalej
Pszczelarnia 21:17, 15 wrz 2014

Do góry
a ja grzyby lubię zbierać, wczoraj byliśmy z chłopakami w lesie. Jest strasznie sucho, śmiałam się że podgrzybki wiele suszenia nie będą wymagały...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:17, 15 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

podaj linka bo nie mogę znaleźć

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3358-pojedyncze-pytania-na-temat-projektowania-rabat?page=198

będę bardzo wdzięczna za pomoc
Ogródek Iwony 21:12, 15 wrz 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Cieszę się Ana z twoich odwiedzin. Na początku pragnęłam, aby mój ogród był podobny do twojego wzorcowego ogrodu. Potem w końcu zaczęłam czuć mój ogród. Inspirowany roślinkami z O, ale inny. Mój M dbał, aby było tu coś niezależnego, własnego. Dlatego cieszę się, że baza już jest
Między moim i sąsiadki płotem jest droga szerokości 4 metrów dojazdowa na pole, ale w przyszłości za nami może ktoś dokupi działkę, więc nie wiem, czy tylko na pole droga będzie wiodła. Rozważam możliwość posadzenia drzew na zewnątrz, za płotem, ale muszę poczekać jeszcze na decyzję władz, czy nasza droga w najbliższym czasie będzie robiona.

Miło to się czyta, bo najważniejsze by poczuć właśnie te coś
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies