Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Urszulla 16:49, 16 wrz 2014

Jutro dla Ciebie ważny dzień
emocje są na pewno wielkie....wszystko na pewno będzie pięknie i idealnie, jak zawsze u Ciebie. Pozdrawiam.
Gardenarium 17:21, 16 wrz 2014

Mam z tej okazji dwa nowe wianki Mam nadzieję, że pokażą A jak nie, to ja pokażę Ogród rośnie sobie spokojnie, a ja pracuję, nie mówię, że się nie denerwuję, żeby coś nie "palnąć" na żywo, bo nie da się poprawić

Instagram Ogrodowiska
ana_art 17:28, 16 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)
Mam z tej okazji dwa nowe wianki Mam nadzieję, że pokażą A jak nie, to ja pokażę Ogród rośnie sobie spokojnie, a ja pracuję, nie mówię, że się nie denerwuję, żeby coś nie "palnąć" na żywo, bo nie da się poprawić
no to będę oglądać bo w domu z chorym Jaśkiem jestem. Liczę też na Waldka i transparent ależ jestem ciekawa cóż to będzie... Bo jeśli to będą takie wejścia jak np dzisiaj z prognozą pogody to sporo ich było

Danusiu a tę książkę to w Polsce można gdzieś kupić?
waldek727 17:58, 16 wrz 2014

Aniu.
Transparent będzie przy następnym wejściu na wizję. Rzuciłem hasło z tym, że za późno. Przez sobotę i niedzielę nie mogłem poczynić zakupów a mój czas pracy i odpoczynku koliduje mi właściwie ze wszystkim. W dwie, trzy osoby do środy może byśmy ogarnęli temat. Ja nie miałem nawet chwili żeby poszukać gdzieś szablonu. Dopiero co zajrzałem na ,,Ogrodowisko" a już za chwilę będę w drodze do Wrocławia lub Poznania.
18:03, 16 wrz 2014
ana_art napisał(a)

Danusiu a tę książkę to w Polsce można gdzieś kupić?

ja w tej sprawie własnie też.
to że ona jest w jezyku angielskim nie przeszkadza tylko gdzie w naszych sklepach ja bedzie mozna kupic? ..i czy jest taki pomysł aby u nas była dostępna?
Iwk4 18:08, 16 wrz 2014

Szkoda, że jutro będę w pracy rano. Proszę o komentarze potem, co się będzie działo
ewakatowice 18:26, 16 wrz 2014

Jak będzie nieosiągalna to kupie w samym Londynie
Ewkakonewka 18:42, 16 wrz 2014

Macie kilka postów wcześniej link, gdzie można kupić książkę o ile mogłam go zamieścić tu - Danusiuuuu??? bo już sama nie wiem
MarekW 18:52, 16 wrz 2014

na amazonie też można kupić i nawet trochę taniej właśnie to zrobiłem
ewakatowice 18:59, 16 wrz 2014

MarekW napisał(a)
na amazonie też można kupić i nawet trochę taniej właśnie to zrobiłem

Wrzuć link