Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

atena13 22:47, 15 wrz 2014

Witam Iwonko dziękuję za rady.Przeczytałam ten link ale nic nie kumam chyba jeszcze sporo czasu minie zanim się nauczę

Ale wciąż próbujęęęę
bdan 06:50, 16 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)

Ślicznie,aż niemozliwe jak taka trawka może całkowicie zmienić obraz i nadać lekkości.

Pozdrawiam
Iwk4 07:11, 16 wrz 2014

atena13 napisał(a)
Witam Iwonko dziękuję za rady.Przeczytałam ten link ale nic nie kumam chyba jeszcze sporo czasu minie zanim się nauczę

Ale wciąż próbujęęęę

Anetko, byłam u ciebie, widziałam, ze Danusia szefowa do ciebie napisała. Spróbuj skopiować i wkleić podpis. Miłego dnia życzę
Iwk4 07:14, 16 wrz 2014

bdan napisał(a)

Ślicznie,aż niemozliwe jak taka trawka może całkowicie zmienić obraz i nadać lekkości.

Pozdrawiam

Danusiu, ja się tylko martwię, ze ona za wielka będzie. W ogrodzie z lustrem po dwóch latach jest busz.
bdan 07:15, 16 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)

Danusiu, ja się tylko martwię, ze ona za wielka będzie. W ogrodzie z lustrem po dwóch latach jest busz.

Wtedy przesadzisz/rozsadzisz
Napia 07:25, 16 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)
Na wierzbie dziś M wypatrzył gościa:

Wiecie, kto to? Dzięcioł sobie pukał

Iwonko, sympatyczny ten gość słyszałam o gruszkach na wierzbie, o dzięciołach jeszcze nie
Miskanty w berberysach wyglądają świetnie biegam po wątkach i podglądam trawy, które w przyszłym roku zaproszę do mojego ogrodu
Miłego dnia
kosolka 07:55, 16 wrz 2014

Dzień dobry Iwonko! Ale u Ciebie się dzieje!! Ile stron musialam sie cofać żeby nadrobić! Zmiany są niesamowite! Berberysy sa naprawdę piękne! Trochę się ogarnęłam po powrocie, teraz już określe sie co do odbioru roślinek Pozdrawiam!
kosolka 09:44, 16 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)

Joasiu, dziękuję.
Ta zieleń jest wyjątkowa, na nowej ziemi. Pokażę ci różnicę. Nowa trawka na nowej ziemi i stara trawka na starej ziemi.

Szok - różnica w trawce!!!
ana_art 09:50, 16 wrz 2014

kosolka napisał(a)

Szok - różnica w trawce!!!

prawda? niby to tylko trawka a różnica i widok zupełnie inny w odbiorze
10:05, 16 wrz 2014
Iwk4 napisał(a)

Oj, Aniu szczera prawda. Wszystko, co się robi razem scala związek.
Tylko kij ma dwa końce. Dziś dla odmiany mój M chciał, abym z nim oglądała sterownik do pieca (i oczywiście się nim zachwycała, a on niestety do mnie nie przemawiał ). Akurat przywieźli nam dziś piec i inne produkty do remontu kotłowni. Wiem,że ostatecznie ja będę użytkownikiem, ale w tym przypadku nie muszę się zachwycać sterownikiem, czy elektroniczną pompą do co.

No ja ostatnio zachwycałam się fundamentem,który mój Tadek zalał pod wózki do bramy I faktycznie poszło mu to bardzo sprawnie.
Wzajemne motywowanie się to jest to
A tak poza tym to wczoraj działałam w ogródku a miałam taka werwę..jak to może sąsiad zmotywować...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies