witaj Bogdziu po dłuuuuuuuuugiej nieobecności....
Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości. Szczęśliwego Nowego Roku!
Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości. Szczęśliwego Nowego Roku!
Będziesz miała czym oczy cieszyć
A spacerku zazdroszczę, bo u nas pada deszcz i pogoda zupełnie nie spacerowa
Celinko, na nadchodzący rok życzę zdrowia, wielu powodów do radości, a na działeczce leżakowania, podziwiania, wąchania i ... niewielkich, kosmetycznych działań
Martuś,Zbyszku,Łukaszu,Elizo,Dorotko,Wiuniu,oby wasze rabatki bylinowe w przyszłym roku na wzór angielskich,powalały wszystkich na kolana,i wzbudzały zachwyt!
Dziękuję za codzienne wizyty u mnie,mam nadzieję,że do wiosny z waszą pomocą nie zgnuśnieje Hanusia!
Z tego nadrabiania wątkowych zaległości nie wiem czy byłam u Ciebie,czy w Bajkolandii.
Budki nie są wsiowe tylko lęgowe,i gdzie mają wisieć? Na rynku w Krakowie?Są fantastyczne i gratuluję M zdolności!Dobrze jest a mam nadzieję,że przyszły rok będzie superancki,czego Wam obojgu życzę.