Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród - Moje spełnione marzenie 23:44, 31 paź 2012

Do góry
Zabiorę ze sobą dietetyczne beziki i pizzę!

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:26, 31 paź 2012

Do góry
Dzięki Danuś....... może serb tam będzie za wielki.. ale podciągam rabatę do pergoli... jak mówisz że nie taki głupi pomysł to ... nbyle do wiosny ....
Dla Ciebie za pomoc, dzisiejsze twarde damy... .. Śniegowi się nie dały ...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 23:01, 31 paź 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
Wstaję dzisiaj rano, lecę szybko na odcinek "Mai w ogrodzie" i tak sobie oglądam i oglądam...ale coś mi nagle zaczęło nie pasować... spoglądam zza okno i widzę jakieś jasne barwy...wstaję patrzę a tu - ŚNIEG...postanowiłem to uwiecznić aparatu nie miałem przy sobie więc zabrałem telefon komórkowy...
Najbardziej mnie urzekł tamaryszek pod naciskiem śniegu

P.S. ale dzisiaj miałem sen... cała społeczność ogrodowiska mnie odwiedziła...i nawet zapomniałem się zapytać czy komuś zrobić kawę, herbatę

Piękne widoczki pod śniegiem a z ławeczką podoba mi sie najbardziej.
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 22:53, 31 paź 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
Ostatnimi czasy nie mam jak zbytnio swój czas zapełnić, więc postanowiłem sobie trochę porysować co mi tam do głowy wpadnie...no i wpadł mi do głowy...ogród... Przelałem na papier, to co mi się w głowie narodziło... portrety mi się chwilowo znudziły ale jutro powracam do nich, bo muszę Lubię zimę ale taką z prawdziwego zdarzenia a nie jedną wielką ciaprakę... niech ja dorwie tylko tych kierowców co mi spodnie ubrudzili...

Parę szczegółów mi nie wyszło ale to się wytnie

Skoro tak pięknie rysujesz to może zaszczepisz się miłością do ogrodów i polecisz w stronę projektowania?
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 22:48, 31 paź 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
Pamiątka ślubna... troszkę światło się odbiło od ołówka i w niektórych miejscach jest za jasno niż w rzeczywistości

Witaj Sławko ! Pięknie rysujesz ,a czy ta pamiątka ślubna to też Twoja praca w ołóku?Potrafisz tak kopiować?Bo tak zrozumiałam.
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:37, 31 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Ania....Ty to chyba w kulki sobie lecisz Ogród po ataku zimy tak nie wygląda ... Trawa zielona jak pewnie ja będę w piątek No i hosty - nietknięte - niektóre Coś mi tu nie pasuje...

Fotki Sebuś z dziś.... i też byłam zszokowana, że widoki się poprawiły.. nawet trawy się podniosły, a bidule leżały przysypane śniegiem niefajnie.

I typowa choinka będzie tam za duża, aż tak dużo miejsca nie ma... a świerk serbski chyba dość duży rośnie... można go ciąć???
I jeszcze z innego ujęcia...
Ogródek Hanusi po zimie 22:34, 31 paź 2012

Do góry
Jutro u bliskich.......

I z bliskimi......

Kochani,miłego jutrzejszego dnia.....
dnia,pełnego wspomnień o tych co przed nami torowali nam drogi,i prostowali nasze ścieżki....
Do zobaczenia jutro wieczorem....
Tam gdzie ELFy zimują 22:28, 31 paź 2012

Do góry
Slawko napisał(a)

dla Joasi

Spodobał mi się ten murek... ładnie by się z nim komponowały trawy jak ostnice czy hosty, lawenda pozdrawiam

Witaj Slawko

To jest murek od południa więc myślę że hosty mogły by nie wyrobić... a o lawendzie myślałam i zobaczymy jak to wszystko się rozrośnie wiosną - może je dosadze.

Dziękuję za wizytę
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:28, 31 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

To dobre jest, ten świerk to serbski będzie?

Danuś...ja tylko tak sobie coś maznęłam, że tu musi być wyższe i seledynową rabatę A że moje zdolności rysunkowe i projektowe są na poziomie kl. 2 szkoły podstawowej to narysowałam choinkę
Ogólnie nie wiem co tam dam i jak dam, ale bym coś tam wyższego i nie szerokiego włożyła... ale co.... zima długa
Tam gdzie ELFy zimują 22:24, 31 paź 2012

Do góry
elf napisał(a)
dla Joasi

Spodobał mi się ten murek... ładnie by się z nim komponowały trawy jak ostnice czy hosty, lawenda pozdrawiam
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 22:22, 31 paź 2012

Do góry
No to od Wigilii zamawiamy taki śnieg

Rododendronowy ogród II. 22:13, 31 paź 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
To dziś mazurki zostawię.

Dobrej nocy wszystkim zyczę.
Bogdziu...dobranoc.
Rododendronowy ogród II. 22:11, 31 paź 2012

Do góry
To dziś mazurki zostawię.

Dobrej nocy wszystkim zyczę.
Ogród - Moje spełnione marzenie 22:03, 31 paź 2012

Do góry
Dzidka napisał(a)

Zima

Zachęcająca do odwiedzin, ta twoja zima

Witam serdecznie... Na te jesienno-zimowe wieczory, ta Zima najlepsza... I rozgrzeje i humor poprawi... Zapraszam serdecznie do odwiedzin...
W cieniu - zacieniona 22:01, 31 paź 2012

Do góry
...żurawki nadal czarują kolorem...są tylko ciemniejsze.
W cieniu - zacieniona 21:58, 31 paź 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Bogusiu piękne fotki, a to skojarzyło mi się z ruska wańką wstańką
To ciekawie rozszczepione drzewo...takie dwie połówki.
Kolorowy ogród na piasku 21:47, 31 paź 2012

Do góry
viva napisał(a)

A mówiłam, że nie za bardzo przepadam za architekturą drewnianą w ogrodzie........ . Chyba się myliłam.

Wydrapię ten widok z ekranu...... piekne ujęcie , pergola cudna.... róza też.. i wszytko do kupy też...... cudniasto.....

Aniu, Ty nie wydrapuj ekranu tylko przyjeżdżaj, wizual prawdę powie

Często wracam do tego miejsca bo ten widok pomaga mi przenieść sie do innego wymiaru,poprostu odpływam w marzeniach! Przymykam powieki i wędruję po zaczarowanym ogrodzie.Dziś zostawiam ślad i pozdrowienia.
Mój 4 arowy azyl... 21:44, 31 paź 2012

Do góry
A tu drugi, w innym kolorze. Tylko jeden kwiat. Trzeba go będzie przesadzić. Ciekawe, że kolor ma inny choć szczepka z poprzedniego wzięta Może odczyn ziemi ma na to wpływ?

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:44, 31 paź 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Czy to są tamaryszki ?

Irenko jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała czy Ci w innym kolorze włosów lepiej czy też nie.
Niektórzy eksperymentują z nasadzeniami, , a inni z kolorem włosów

Mój 4 arowy azyl... 21:41, 31 paź 2012

Do góry
A to mój grudnik. Po przesadzeniu zakwitł po raz pierwszy siedmioma kwiatkami. Większosć ich jeszcze w pączkach.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies