Dzięki Danuś....... może serb tam będzie za wielki.. ale podciągam rabatę do pergoli... jak mówisz że nie taki głupi pomysł to ... nbyle do wiosny ....
Dla Ciebie za pomoc, dzisiejsze twarde damy... .. Śniegowi się nie dały ...
Fotki Sebuś z dziś.... i też byłam zszokowana, że widoki się poprawiły.. nawet trawy się podniosły, a bidule leżały przysypane śniegiem niefajnie.
I typowa choinka będzie tam za duża, aż tak dużo miejsca nie ma... a świerk serbski chyba dość duży rośnie... można go ciąć???
I jeszcze z innego ujęcia...
Kochani,miłego jutrzejszego dnia.....
dnia,pełnego wspomnień o tych co przed nami torowali nam drogi,i prostowali nasze ścieżki....
Do zobaczenia jutro wieczorem....
To jest murek od południa więc myślę że hosty mogły by nie wyrobić... a o lawendzie myślałam i zobaczymy jak to wszystko się rozrośnie wiosną - może je dosadze.
Danuś...ja tylko tak sobie coś maznęłam, że tu musi być wyższe i seledynową rabatę A że moje zdolności rysunkowe i projektowe są na poziomie kl. 2 szkoły podstawowej to narysowałam choinkę
Ogólnie nie wiem co tam dam i jak dam, ale bym coś tam wyższego i nie szerokiego włożyła... ale co.... zima długa
A mówiłam, że nie za bardzo przepadam za architekturą drewnianą w ogrodzie........ . Chyba się myliłam.
Wydrapię ten widok z ekranu...... piekne ujęcie , pergola cudna.... róza też.. i wszytko do kupy też...... cudniasto.....
Aniu, Ty nie wydrapuj ekranu tylko przyjeżdżaj, wizual prawdę powie
Często wracam do tego miejsca bo ten widok pomaga mi przenieść sie do innego wymiaru,poprostu odpływam w marzeniach! Przymykam powieki i wędruję po zaczarowanym ogrodzie.Dziś zostawiam ślad i pozdrowienia.
A tu drugi, w innym kolorze. Tylko jeden kwiat. Trzeba go będzie przesadzić. Ciekawe, że kolor ma inny choć szczepka z poprzedniego wzięta Może odczyn ziemi ma na to wpływ?
Irenko jak nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała czy Ci w innym kolorze włosów lepiej czy też nie.
Niektórzy eksperymentują z nasadzeniami, , a inni z kolorem włosów