Z tymi gazonami cały czas się waham...w tym miejscu jeszcze 4-5 lat temu rosły świerki wyższe niż dom - były ucięte, a korzenie zostały - także w ziemi korzenie raczej jeszcze będą... A donice w tym miejscu....już wolę pod altanką duże skrzynie
Sebek, przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia - niech Nowy Rok obfituje czym tylko może i niech przyniesie jak najwięcej życiowych radości.
Mnie trochę z braku czasu mało na forum, ale myślę ciepło o Tobie i wszystkich innych Ogrodomaniakach i Ogrodokochaczach
To daj skrzynie, a może na przykład podwyższoną rabatę?
nie chcę się u ciebie mądrować
Podwyższoną rabatę nigdy w życiu - ja się ledwo mieszczę na podjeździe - nie chcę mieć całego zrysowanego
W tym roku na razie spróbuję z tą niekoszoną trawą - na razie będę inwestować tam, gdzie jest to bardziej konieczne
a co planujesz zrobić?
Żebym to wszystko pamiętał
Na pewno....front...3 małe trawki wymienię na 3 duże carexy - chyba Ice Dance
Bylinówki - górne piętro do totalnego przemeblowania, dosadzenie tam floksów i innych różności, których nie pamiętam I dolne do ewentualnego uporządkowania - zależy jak będzie to wyglądać na wiosnę
Przemalowanie altanki - od razu na ten sam kolor huśtawka i studnia...Planuję na jasno niebiesko- zobaczę co z tego wyjdzie
Pod altanką pojawią się duuuże donice - albo zrobię je sam, albo będę szukać tanich skrzyń
Planuję dokupić donice ku wejściu do domu- będę szukać jakichś tanich i na lata - bo za mało mam
Będę jeszcze łatać żywopłocik bukszpanowy na froncie - i albo kupię więcej i ścisnę te sadzonki tak, żeby miało to wygląd, albo kupię tylko te brakujące i nadal będę marudzić, że brzydki
Rewolucji wielkich nie będzie - jak na tak małą powierzchnię tyle wystarczy - zwłaszcza, że ogród już jest założony - to tylko poprawki