Marlenko...mój się ucieszył i to bardzo....zresztą dostał jeszcze inne prezenty, a te grabie to dodatek... nóż do kancików tez mam na liście ale już chyba nie " prezentowej"...
...dzisiaj miałam dzień zakupów i wyjazdów po naszym kochanym Śląsku... jeżdżąc naszą aglomeracyjną autostradą oglądałam piękne widoki zachodzącego słońca...zapierało dech w piersiach... ponieważ widok był wspaniały zrobiłam zdjęcia...szkoda że tylko telefonem i to w dodatku robione z jadącego auta
...w jednym z francuskich supermarketów widziałam...pigwę...nie polską ale z turecką....za 6,99...pachniała wspaniale...ale czy na nalewkę dobra nie wiem specem nie jestem...
...nie mogłam się powstrzymać od zakupów wywołujących wiosnę...w Ikea jest bardzo duży wybór Hiacyntów... skusiłam się też na mini cyklamenki i bluszczyk... w bagażniku już była wiosna...
...jedno zdjęcie..bo M. dziwnie jakoś na mnie patrzył...
...wiesz Kasiu, sama nie wiem...mam dylemat...bardzo podaba mi się ten komplet z naturalnego rattanu...ale chyba nie zada egzaminu na dłuższą metę..drewno miałam eukaliptusowe i też popękane i brzydkie...chyba ten technorattan chociaż jak dla mnie to plastik...ale trwalszy...?
Agnieszko, przyjmij i ode mnie najserdeczniejsze życzenia - niech Nowy Rok obfituje czym tylko może i niech przyniesie jak najwięcej życiowych radości.
Aga ten zestaw z naturalnego ratanu jest świetny.
Naturalny rattan jest trwały a technoratan to plastik niezależnie od tego jak dobrze jest wykonany...