Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Rododendronowy ogród II. 11:38, 01 lut 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Bożenko gdzie zamawiasz lilie?

W Lilypolu.
Ogród, mydło i powidło. 08:55, 01 lut 2016

Do góry
katel napisał(a)
Anabuko - powojniki to zawsze miejsce w moim serduchu będą miały jak już im stanowisko podpasuje to urzekają swoim kwitnieniem. Teraz to i inne piękności mi w głowie zawróciły, lilie, hosty, trawy, róże oj i inne jeszcze aż się boje .

Ja też uwielbiam powojniki.
A wszędzie też prawie możne je wepchnąć
Mnie lilie, hosty, róże dawno urzekły .
Teraz mnie wzięły trawy
Czyli mamy tak samo.Boisz się co jeszcze-- hmmm wszystko co ładne,czego jeszcze nie mamy
Rododendronowy ogród II. 08:10, 01 lut 2016

Do góry
Bożenko gdzie zamawiasz lilie?
Moja działka na Dębowym Lesie 04:50, 01 lut 2016

Do góry
Aniu kupiłam wczoraj lilie. Na początek 7 sztuk Moja mama też kupiła
Wysyłka za 30 dni dopiero
Moja działka na Dębowym Lesie 04:49, 01 lut 2016

Do góry
yolka napisał(a)
Dlaczego ja nie mam żadnej lilii? Muszę to zmienić. Czy można sadzić lilie wiosną? jak widać nie mam też wiedzy na temat lilii?

Poczytaj na stronie 271, Ania mi opisała, zadałam m.in.to samo pytanie
Moja działka na Dębowym Lesie 21:58, 31 sty 2016

Do góry
anabuko1 napisał(a)

Konicznie Jolu musisz to zmienić.Może je dodać tylko do istniejących rabat i roślin.
A lilie wiosną sadzę w 90%
Tak jest lepiej!!
Zawsze zakwitną dobrze się za-aklimatyzują.
A niektóre naprawę sa takie,A tyle radości dadzą
Tygrysie, najbardziej popularne, a zarazem przypominają mi ogród z dzieciństwa - te pomarańczowe, znacie je ??

Tygrysie znam i uwielbiam, bo to też moje wspomnienie dzieciństwa
Piękne zdjęcia- jak zawsze.
Ogród, mydło i powidło. 21:22, 31 sty 2016

Do góry
Iwcia - i ja, jak się w tym roku wyrobię to sobie Montanę sprawie, tylko mi się Freda marzy .
Anabuko - powojniki to zawsze miejsce w moim serduchu będą miały jak już im stanowisko podpasuje to urzekają swoim kwitnieniem. Teraz to i inne piękności mi w głowie zawróciły, lilie, hosty, trawy, róże oj i inne jeszcze aż się boje .
Ewkakonewka - Witaj! Cieszę się, że zajrzałaś . jeszcze parę miesięcy i będzie można oczy nacieszyć kolorkami! Biegnę zobaczyć co u Ciebie, nazwa wątku mi się podoba .
Liliowo i kolorowo:) 21:05, 31 sty 2016

Do góry
To lilie sadzi się wiosną??
Moja działka na Dębowym Lesie 20:47, 31 sty 2016

Do góry
yolka napisał(a)
Dlaczego ja nie mam żadnej lilii? Muszę to zmienić. Czy można sadzić lilie wiosną? jak widać nie mam też wiedzy na temat lilii?

Konicznie Jolu musisz to zmienić.Może je dodać tylko do istniejących rabat i roślin.
A lilie wiosną sadzę w 90%
Tak jest lepiej!!
Zawsze zakwitną dobrze się za-aklimatyzują.
A niektóre naprawę sa takie,A tyle radości dadzą
Tygrysie, najbardziej popularne, a zarazem przypominają mi ogród z dzieciństwa - te pomarańczowe, znacie je ??

Moja działka na Dębowym Lesie 20:36, 31 sty 2016

Do góry
yolka napisał(a)
Ja wiosna przesadzalam i spoko
Moja działka na Dębowym Lesie 20:33, 31 sty 2016

Do góry
Moja działka na Dębowym Lesie 20:31, 31 sty 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Aniu lilie bajeczne ja też uwielbiam Dużo jeszcze nie mam ,ale już mam plan przy warzywniku zrobić rabatę liliowcowo- liliową

Sylwuś, ja też przez kilka lat te lilie gromadziłam i wciąż dalej dokupuję i dosadzam.Także kolekcja się pomału powiększa
Ja sporo mam lilii właśnie na rabacie liliwcowej.
Ale też na tej rabacie dużo mam tulipanów.Wiosną są tam kwiaty, póki liliowce rozwiną liście, tulipany ustępują miejsca i im i liliom i trochę powtykanym mieczykom
To właśnie ta rabata wiosną

W lecie jest tak na tej rabacie ..Ale tam jest dużo, różności, także całościowo trudno to ująć
Moja działka. 20:30, 31 sty 2016

Do góry
Podziwiałam lilie
Ja i mój ogródek, a może ogród 20:24, 31 sty 2016

Do góry
zszywka napisał(a)
Ładne zakupki ja na razie zbieram sie na róże i chyba je w końcu zamówie

Jedynie na razie zamówiłam sobie lilie a z nasion to mam kosmosy i aksamitki własnoręcznie zebrane i chyba tyle

Macham niedzielnie
Mam i lilie i róże - polecam
Ja i mój ogródek, a może ogród 20:14, 31 sty 2016

Do góry
Ładne zakupki ja na razie zbieram sie na róże i chyba je w końcu zamówie

Jedynie na razie zamówiłam sobie lilie a z nasion to mam kosmosy i aksamitki własnoręcznie zebrane i chyba tyle

Macham niedzielnie
Blaski i cienie nowego życia 19:58, 31 sty 2016

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Pachnie wiosna U mnie niestety powietrze masakra codziennie normy przekroczone ale jutro jade podycham lepszym powietrzem A pachnącą lilie Ula dostaniesz ode mnie Pozdrawiam

dziękuję, już się cieszę
Moja działka na Dębowym Lesie 19:56, 31 sty 2016

Do góry
Jana napisał(a)
Fajnie wygląda Fiona z swoim adoratorem też mam lilie, uwielbiam jak pachną ale nie wolno ich trzymać w sypialni ze względu na intensywny zapach kupiłam Halcycon w zeszłym roku, też jestem jej ciekawa

Fiona między innymi lubi to miejsce obok pieska,albo raczej lustro i przegladanie się w nim.Tak samo i w szafie dużej
Z Halcycon będziesz zadowolona.Zobaczysz, to piękna niebieska hosta

Jana napisał(a)
Dziś oglądałam lilie w Mai

Niestety nie oglądałam dzisiaj Mai.Rano na 7 byłam w kościółku, bo potem był wyjazd.

Moja działka na Dębowym Lesie 19:49, 31 sty 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu ją też mam lilie powtykane gdzie się da Uwielbiam je podobnie jak tulipany U mnie jest tylko jeden problem, już nie mam gdzie sadzić bo co ruszę łopatką to albo lilia albo tulipan. Podobnie jak ją sadzisz też wszystkie kolory No i mam dwa takie porcelanowe piesy jak kolegą Fiony

No to mamy tak samo z tymi liliami.
Ale takie powtykane, dodają uroku innym roślinkom.
Albo inne liliom
Z tym wkopywaniem w rabaty nowych egzemtlarzem , to znam to dokładnie, tak samo u mnie było, czasami jest.Chcąc nową p[osadzić, kopię dołek i uszkadzam coś już istniejącego
Tak lubię wszystkie kolory
ten porcelanowy piesek to spadek z domciu rodzinnegoNie przeszkadza mi . to takie miłe wspomnienia.
Zwłasza,że od długich lat ani rodziców, ani mojej jedynej babci już nie mam
Moja działka na Dębowym Lesie 19:11, 31 sty 2016

Do góry
Dziś oglądałam lilie w Mai
Moja działka na Dębowym Lesie 19:10, 31 sty 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Matko i córko!!! Kobieto!!! Ale mnie kusisz liliami!!! I ten nowy sklep, którego nie znam zupełnie...Nie mogę teraz kupować lilii, dopiero w przyszłym roku. Jak będę widziała gdzie sadzić mogę. Bo "liliowe" rabaty mam przerabiane...

Masz przecudnej urody lilie!!!!!!

Pozdrówka

Mnie kuszą lilie dalej a inni trawami
Ja kupowałam w tym sklepie lilie.I wszystko było Ok
Lilia orientalna Simplon
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies