Ja swojemu uzmysłowiłam, że setkę dopiero widać.....mogę Cię poprosić u mnie o Twoją namiastkę tulipanowego porażenia ...na razie to jestem do odstrzału, ale się wybroniłam
Ann dzięki za podpowiedź... zrobię w jednym obrębie, który wydzieliłam ,3 sektory, gatunki, oplączę i oddzielę ekoboardem....i tej przegrody chyba mam nadzieję nie będzie widać
jest taka reklama w tej chwili w tv (nie pamiętam czego) ale nie ważne, ważne że zapadły mi słowa nic się samo nie zrobiło, to efekt ciężkiej pracy (no może jakieś słowo przekręciłam ) ale taki sens mniej więcej ...
Interpretacje pozostawiał według uznania
powiedzmy sobie szczerze BEZ PRACY NIE MA KOŁACZY!!!!
to co się wydarzyło, to co się dzieje nie wzięło się z siedzenia na doopie i narzekania na rzeczywistość. To efekt długiej, mozolnej i ciężkiej pracy. Czasami przyjemnej, czasami niekoniecznie...
"Ci, którzy są wystarczająco szaleni, by myśleć, że są w stanie zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają." Steve Jobs
a ja lubię Twój zielono-zielony ogród Widzę Cabaret pięknie się rozrósł, miskanty doszły i nowe anioły. Nie można też nie zauważyć limek gigantów...
miłej niedzieli
kurcze to takie przemyślenia z przed chwili, tak sobie wymyśliłam
Są takie plastikowe taśmy zielone , można z nich stworzyć takie niewidoczne 'poletka' i wewnątrz nich wsadzić cebule z danego rodzaju. Kurcze nie umiem tłumaczyć chodzi o to by zrobić coś w rodzaju takiej lini ale zakopanej by nie było widać jej na pierwszy żut oka, a Ty podczas wykopywania będziesz wiedziała że w sektorze'zielonym' są exotic, a w sektorze brązowym (są zielone i brązowe taśmy) są inne
Waldek lubię Twoje konkretne odpowiedzi
Rozumiem zatem że to efekt placebo... no cóż mogę się pocieszyć, że działam długofalowo...
Zobacz już jakiś czas temu zastanawiałam się nad nawozami jesiennymi i konieczności ich stosowania, ale jak widać uległam w trosce o swoje habazie. Czy to konieczne, nie wiem, ale sumienie będę miała czyste, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy
no chyba że jakieś przegrody zrobisz, tzn takie widoczne tylko dla Ciebie. Np takie zielone taśmy falowane wkopiesz w ziemię by ich widać nie było i takie 'kwatery' zrobisz gatunkowe...
no chyba że jakieś przegrody zrobisz, tzn takie widoczne tylko dla Ciebie. Np takie zielone taśmy falowane wkopiesz w ziemię by ich widać nie było i takie 'kwatery' zrobisz gatunkowe...