Wstałam ze świtem,ale przyciąganie łóżkowe zmuszało mnie do wylegiwania .No,a jak ktoś rano nie wstaje to musi wytężać np wzrok i oglądać tylko mało egzotyczne ptaszki ;(
Latają ,jest ich pełno,jadła na drzewach i krzewach również,ale nic nie ma ochoty pozować
Muszę jednak powiedzieć,że na osiedlu bardzo rzadko widuje się te gołębie.
Aniu,witam cię.Spotkania pewnie juz zakończą się do wiosny,taka pogoda nie jest zachęcająca.
Bozenko,jestem,ale zapadłam w sen zimowy.Jestem na etapie reorganizacji kuchni.Mam już sprzęt,tzn.płytę,piekarnik i okap,wszystko w stylu retro.Meble zamówiłam,montaż bedzie 4 stycznia .Maja przyjechać dziewczyny z Torunia i mam nadzieję,że też zawitacie do mnie?
Maju,jestem,ale jakby mnie nie było,nie funkcjonuję jesienia.
hALINKO,PRZEJRZAŁAM 23 STRONE I NIE WIEM O KTÓRY KRZEW CI CHODZI?
Dorko,witam i zapraszam częściej.Nie przeszkadza mi,że masz taki sam tytuł,widocznie nie tylko moje marzenie spełniło sie.
Dzień dobry wszystkim przy niedzieli.
Ja już po porannej kawce, którą piłam z "Mają w ogrodzie"... i muszę się przyznać, że nie mogłam się oprzeć, aby nie spróbować ciasta, które zrobiłam w nocy. Piszę zrobiłam, bo ciasta się nie piecze.
Życzę wszystkim udanego dnia
Jestem, jestem...praca mnie pochłania, więc zaglądam tu tylko czasem. Cały czas zabezpieczamy przed zimą rosliny na szkółce i dla ogrodu znalazlam czas dopiero w sobotę. Posadziłam sporo cebul (wreszcie) ale dużo jeszcze przede mną. Mam nadzieję, że zdążę.
A poniżej kilka zdjęć z pięknego poranka (ostatni wtorek lub środa)
Szara obwudka to bukszpan.
Kule szare-bukszpan
Zielone plamy po lewej to tojeść rrozesłana a po prawej żurawki.
I wylewające się trawy - tylko jakie?
Do dyskusji
Witam,zdjęcie bajkowe,od samego początku zagadki?Pozdrawiam.Wpadnę potem.
Na dzień dobry....kwiatek!A może kilka......
Haniu dziekuje za kwiatki sa piekne
Przepraszam nie chcialm zeby to byla zagadka.
Nie bylam pewna czy z po za Polski tez mozna do Was dolaczyc.
pozdrawiam Haniu