Dzisiaj w końcu zrobiłam wszystko co należało zrobić jeszcze przed zimą, więc ogródek powinien się poczuć dopieszczony... aby nie być gołosłowną zrobiłam parę fotek.
Zanim zabrałam się do pracy pospacerowałam, aby sprawdzić co należy zrobić i uchwycić jeszcze troszkę jesieni, bo pogoda była śliczna, jak na listopad.
Bardzo lubię grabić liście, bo efekt jest natychmiastowy
Witaj nie wiem czy przezimują ale zabiorę je dodomu na górę tam nie zmarzną bo mi szkoda tak pięknie i długo stoją 4 tygodnie.Haniu może chcesz nasiona żyworódki to mogę Ci wysłać bo mam.Oto i ona.
Bogda ja tez suszę i jabłuszka. Spróbuję w suszarce może zachowają ładny kolor.
Milenko jakoś tak mnie wzięło w te pochmurne dni na różne dekoracje, ale od dziś ma być słonecznie, to jeszcze popracuję w ogrodzie, bo duzo roboty mam.
Agatko szarości uwielbiam aby pogoda szara mnie denerwuje Fajnie, że Ci się podobają te moje dekoracje. Jak coś zrobię jeszcze to oczywiście wrzucę.
Agatko.... naklejki z ptakami pomagają, ale tylko na dorosłe ptaki.. niestety młode żółtodzioby.... latają bez zastanowienia się nad czyhającym niebezpieczeństwem.. wtedy rolety jadą w dół........ Aż nauczą się życia Mi jak na razie na szybie zabił się 1 ptak, ale wiele już się poturbowało... .
Duże okna ładne, ale niebezpieczne dla ptaków...
Dziś świeci słoneczko.... piękna pogoda..
Ostanie ładne widoki z okna...
I wsionka kiku coś tam.... ładna jest jesienią... dziś ją cyknęłam z ładniejszej perspektywy
Krzysztofie Kto ci ten raj projektował,kto sadził,kto dbał? Czyżby Danusia ukradkiem tu palce maczała?
Poważnie to Krzysiu,jak już masz tak perfekcyjnie skończony ogród i pracy ogrodowej ci brak - weż chłopie narzędzia i wyżywaj się u mnie - samorealizacji ci nie braknie
Jam otwarta na nowe aranżacje
Znalazłam taki cytat który idealnie pasuje do Twoich zdjęć