Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 22:44, 05 gru 2012

Agnieszko, jak się uda to może dzwońce upoluję aparatem, ale one jakieś płochliwe są
wiunia 22:50, 05 gru 2012

Grembosiu, możesz smucić do woli jak tego potrzebujesz, wierzę , że bardzo przeżywasz brak psinki, ja na swoje często psioczę, że piasek wnoszą, że śladów peło, że sierść fruwa ale nie wiem jakby któregoś zabrakło ! Człowiek się przywiązuje jak do członka rodziny. Pozdrawiam Cię serdecznie
ewa004 10:13, 06 gru 2012

Hej Wiuni zostawiam Mikołajkowe pozdrowienia
Był u ciebie Mikołaj Ja tradycyjnie byłam niegrzeczna
eliza3 10:21, 06 gru 2012

Bardzo dziękuję za przepis na pierniczki, postaram się zrobić. Życzę Ci udanego dnia, u nas zimno, ale fajnie bo słoneczko świeci. Pozdrawiam.
Milka 13:05, 06 gru 2012

wiunia napisał(a)
Postawiłam dodatkową jadalnię dla ptaków z nadzieją, że uda mi się zrobić choć jedno dobre zdjęcie, ale cieko mi wyszło

nie narzekaj, całkiem fajnie wyszło! gdyby mnie takie wyszło ujęcie, byłabym happy
wiunia 13:21, 06 gru 2012

Irenko, dziękuję za miłe słowa
Pozdrawiam cieplutko
majkel0326 13:23, 06 gru 2012

Ja też nie raz wyzywam na moje psy łobuziaki,ale gdyby ich zabrakło...nawet nie chcę myśleć! Pozdrawiam Cię zimowo Wiuniu
Celina 17:24, 06 gru 2012

Witaj Wiunia

Odwiedziłam "stare kąty" ,teraz czas na nowe znajomosci
Bardzo ładnie wszystko masz zaplanowane w ogrodku.
Podoba mi sie wejście do domku. Porządeczek jak ta lala! Psina cudna. !
pozdrawiam serdecznie. będę zaglądać

bogumila 20:24, 06 gru 2012

Cyprysiki boulevard systematycznie podcinam dwa razy w roku,wycinam przysuszone gałązki od środka -niestety corocznie brązowieje,ale szybko przyrasta.

...zauroczyła mnie jednak Twoja pompa...to lubię! ...przeczytałam od a do z...to był miły spacerek po Twoim ogrodzie.
wiunia 22:37, 06 gru 2012

Bogusiu, niezmiernie miło mi Cię gościć mam nadzieję, że mój cyprysik, czy jałowiec sama nie wiem co, da radę i dotrwa do wiosny. Otuliłam go ładnie (donicę i zieloną część również, zostawiłam małą lukę na górze) to mrozom pewnie się oprze Chciałam nadmienić, że mieszkasz Bogusiu w mieście mojego dzieciństwaUwielbiam Gdynię, swego czasu mieszkała tam cała rodzina mojego taty. Co roku od 3 roku życia spędzałam w Gdyni wakacje u dziadków Jak wyszłam za mąż i miałam malutkie dzieci to jeszcze jeździłam tam latem , ale potem dziadkowie zmarli , wójkowie z rodzinami jakoś się rozpierzchli i teraz jedynie na kwaterę latem z M jeździmy na 2 tygodnie. Nie mogę sobie tego miasta jakoś darować żeby tam nie być latem
Pozdrawiam serdecznie!