Skorzystałam dzisiaj z okazji, że słońce świeci i popędziłam do ogrodu trochę fotek cyknąć Moja forsycja ma kwiatki??? coś się jej pomieszało Moja mama też mi mówiła że na osiedlu kwitną.....normalnie pomieszało się tym roślinom przez kilka ciepłych dni i nocy A ten świerk jest obłędny, wiesz pomyślałam sobie że trzeba podkreąlić jego urodę jakimiś płaskimi nasadzeniami wokół. I rabatę zrobiłabym oddzielną tylko dla świerka.Wiosną byłyby wspaniałe żółte krokusy (te niskie, widziałam je u Domi ale nie pamiętam jak się nazywają) i coś płaskiego liściastego może jakieś karłowe berberysy żółte. Przepraszam że tak Ci się rządzę......ale ten świerk mi się tak spodobał że od razu jakieś pomysły mi przychodzą do głowy.......ale Ty tam masz coś posadzone już o widzę po obrzeżu
ojej, ale fajnie się zrobiło! nie wiedziałam, że masz barbulę! Jakbyś tyle nie latała samolotami to może byś wiedziała co u mnie rośnie )))))))))))) ha, ha...pewnie tak! miłego dnia
ojej, ale fajnie się zrobiło! nie wiedziałam, że masz barbulę! Jakbyś tyle nie latała samolotami to może byś wiedziała co u mnie rośnie ))))))))))))
ojej, ale fajnie się zrobiło! nie wiedziałam, że masz barbulę!
Marto! Miłego dnia!