Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

stychaz 18:14, 30 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Karolinko - dzięki z nami już oki

Wklejam obiecane fotki i lecę do ogrodu, bo słoneczko się przedziera przez mgłę.

Obiecane fotki donic. Przepraszam, że tak długo czekaliście. Donice są z włókna szklanego (plastiku bałam się ze wzgl. na psa) i wyglądają na takie niedokończone, niedopracowane. Ale to właśnie fajnie wygląda. Oceńcie sami

Witaj

tak oglądałam sobie Twój wątek a nagle patrzę i nie wierzę... skądś znam te donice ociepliłam je od środka styropianem i wyłożyłam folią, tak aby bukszpany w nich nie przemarzły.
Też najbardziej podoba mi się, że są takie niewykończone
Strasznie podobają mi się Twoje podwyższone rabaty. Nic tylko czerpać inspiracje z wystaw CHFS
gusiarz 09:15, 01 gru 2012

Magda70 napisał(a)
Ale czad!! Ślicznie masz w tym ogrodzie...uwielbiam proste linie, kwadraty....biel i szarość...
Jestem pod wielkim wrazeniem!!!

Wspaniałe jest to ogrodowisko

Hej , hej - witam w moim ogrodzie. Miło, że podoba Ci się u mnie. Ja już byłam u Ciebie i swój ślad zostawiła. Jak pisałam - szukamy z mężem reflektorków do ogrodu, bo kabelki są a oświetlenia brakuje.

Ogrodowisko jest rzeczywiście świetne. Każdy ma dobre nastawienie, czuć dobrą energię
gusiarz 09:17, 01 gru 2012

weronika77 napisał(a)
Kwadraty ze skupiskami jednolitych roślin będą ciekawe, trawy, hortensje...
Pozdrawiam i zostawiam swój ślad.

Jak miło,że zajrzałaś Weroniko. Piękne zdjęcie - cuudne róże - masz bardzo ładny ogród - pędzę w odwiedziny
Madzenka 09:19, 01 gru 2012

Buziam Aga
U nas słońce i zaraz staryujemy myć żaluzje.... Na okna chyba sił nie starczy.....
gusiarz 09:25, 01 gru 2012

stychaz napisał(a)

Witaj

tak oglądałam sobie Twój wątek a nagle patrzę i nie wierzę... skądś znam te donice ociepliłam je od środka styropianem i wyłożyłam folią, tak aby bukszpany w nich nie przemarzły.
Też najbardziej podoba mi się, że są takie niewykończone
Strasznie podobają mi się Twoje podwyższone rabaty. Nic tylko czerpać inspiracje z wystaw CHFS

Justynko - miło, że wpadłaś. Twój ogród to dla mnie prawdziwa inspiracja. Nawet jedną rabatkę już przekopałam i czekam na wiosnę, by zrobić szpaler hortensji. Cudnie u Ciebie wyglądają. Ale jakoś tych donic u Ciebie nie zauważyłam. Pewnie zdjęcia tyczyły się roślinek a nie samych donic Dobry pomysł z ociepleniem donic styropianem. Muszę nad tym popracować, gdy będę je wdrażać do użytku. Tak ChFS to niedościgniony wzór. Lubię jeszcze The Garden Builders - piękne projekty ogrodów. Na razie szukam inspiracji świątecznych w GAPie - jak większość z nas. Znalazłam pierwsze i nawet spróbowałam je zrobić. Później pokażę.
gusiarz 09:26, 01 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Buziam Aga
U nas słońce i zaraz staryujemy myć żaluzje.... Na okna chyba sił nie starczy.....

Marzenko - wytrwałości w pracy życzę. Nie znoszę mycia żaluzji - dlatego mam rolety hihihi Też całuski ślę
gusiarz 16:23, 01 gru 2012

Kilka dni temu spacerowałam rano z psem. Udało mi się uchwycić wschód słońca i zachód księżyca. Różnica w czsie ok.15 minut

OdGAPiam i coś tam wychodzi:
sysunie

Magda70 16:24, 01 gru 2012

fajne!!
Lena 18:44, 01 gru 2012

Aga,rewelacyjne szyszki!!!
Ja mam jutro w planie z bratówką i dziećmi coś tworzyć - twój pomysł jest super
gusiarz 21:13, 01 gru 2012

Magdusie dwie - dzięki, sysunie na żywo jeszcze fajniej wyglądają