witam w piękny sobotni poranek
wczoraj Hania przywiozła mi zakupionego u Szmita buka 'PURPLE FOUNTAIN' , któremu nadała wdzięczne imię Fredek
jest piękny ! wysoki, dorodny i jestem dziko szczęśliwa!!!!
witaj Aniu, przyszłam się przywitać, chciałabym cały wątek przejrzeć, może się zimą uda
a na razie podziwiam Fredka
Haniu , pozdrawiam .Zuzia ma pieska , Rexa .U nas wszystko po staremu , zdrowie takie siakie , ale niewolno narzekać , Jan chodzi do lasu i ciagle nosi grzyby , juž jesteśmy przejedzeni , tež mam nasuszone . Dyniowa zupka była bardzo dobra , i jako na pierwszy raz to smakowała , bardzo . U nas słonecznie i ciepło przez dzień , jeszcze dužo roboty na stawie . W sobote był wyłów karpi , pogoda dopisała i było jak na festynie . Teraz wszystko zazimować , napalić w kominku i czekać na snieg . Haniu pa .. trzymaj sie ciepło , pozdrów w domu wszystkich . pa ..pa .. Hania z Czech .
Kochani ,zdziwicie się skąd u mnie taka piękna dziewuszka? To Zuzanka,wnusia mojej znajomej z Czech...Hani Pilchowej.
Byłam u niej tej jesieni,około15 września.Co prawda krótko,ale wspomnień mam dużo ...i kilka fotek....
witam w piękny sobotni poranek
wczoraj Hania przywiozła mi zakupionego u Szmita buka 'PURPLE FOUNTAIN' , któremu nadała wdzięczne imię Fredek
jest piękny ! wysoki, dorodny i jestem dziko szczęśliwa!!!!
Aniu co to za klon, poszukuję intensywnie jakiejś pięknej odmiany klonu o czerwonych liściach, na wiosnę potrzebuję dwa drzewka, żeby zakryć dziwaczną konstrukcję sąsiada po drugiej stronie siatki
Moja druga wizja:
Od lewej:
Dereń Elegantissima, tuja jakaś kulista, miłorząb Mariken podsadzony małymi berberysami.Dereń podsadzony bordową żurawką, tuja - jałowcem.
Jak Wy to widzicie?