Ulcia jesteś błyskawica! Może być w tym rogu cosik do siedzenia. Dzięki za stronki, byłam, ale tam na południe, patelnia. U mnie to południe, ale słoneczko późno tam dociera, koło 16,00. Na taki pas od ogrodzenia w stronę trawnika na jakiś metr, może ciut więcej I to jeszcze tylko do tego miejsca gdzie tuje sąsiada, za tujami słonecznie. Więc i tak, i tak
Kasiu w cienistym miejscu dałabym strzyżone cisy i bukszpany, połączenie stożków i kul, będzie drogo, ale efektownie, przed nimi kolorowe żurawki, dalej kilka hortensji z trawami np miskantami Morning Ligt, dalej ekran cisowy koło ciurkadełka, kilka żurawek, tych samych co koło rabaty w rogu
dalej znowu hortensje i miskanty, kończymy szpalerem np pęcherznic...
Kasiu wróciłam do Ciebie, bo mi się śnił dzisiaj Anuli zakątek hortensjowy...ja taki chcę i sobie taki zrobię , ale pomyślałam, że może i Tobie taki narożnik by się przydał (tłem będą tuje sąsiada)
Och, dziękuję Julciu Ten pomysł Gosi fajny. Ale potrzebuję w ten róg coś jasnego, może dereń biało-zielony? Mam tam diabolo i nie widać jej na tle tujek. A dopiero przed derenia dać ze dwie diabolo. Chciałabym tam zostawić berberysy, tylko inaczej je przesadzić, Mam Golden Rocket i Admiration. Są tam tez dwa strzyżone jałowce.
Ten róg też jest do przerobienia.
Kasiu wróciłam do Ciebie, bo mi się śnił dzisiaj Anuli zakątek hortensjowy...ja taki chcę i sobie taki zrobię , ale pomyślałam, że może i Tobie taki narożnik by się przydał (tłem będą tuje sąsiada)
Matko i córko!!!!!!!!!!!!!! Nie wiedziałam, że limki tak urosną!!!!!!!!!!!!!!! Już mi się zaczęło układać i znowu klops
Takie kolorowe rysunki nic mi nie pomogą. Muszę mieć rozrysowane z nazwami Za słaba jestem w te klocki