Powiedzcie jak nie kochać begonii za ich piękno,bezproblemowość i tak długie kwitnienie.Chyba nie ma żadnego innego kwiata,który kwitłby nieprzerwanie prawie pół roku.
Fajna jeżówka. Czy możesz zrobić jej jeszcze inne ujęcia? To chyba ta zielonkawo-biała???
Marzenko nie mogę zrobić innych zdjęć bo pada ... aparat mam taki , że ciężko pokazać jej piękny kolor, jest on taki zielonkawo-biały , nazywa się Virgin
Elizo,tak zrobię,że przechowam z donicami nowe kanny.Zresztą znajoma,od której je dostałam zawsze tak przechowuje.U mnie problem jest innej natury,bo jak juz sie przechowaja to wiosna z nadmiaru troski lubie je przelac i po prostu zgnija mi.
Irenko,dziękuję za zyczenia z okazji 18 tych urodzin.
Ewelinko,również dziękuję za zyczenia.Zakupy udane i przestanę kupować przez internet kiedy pod nosem mam takie targi,nie kupuję kota w worku i w dodatku ceny atrakcyjne.
Anulku, fantastycznie to wymyśliłaś! I jeszcze ten "wodotrysk" z trawy na końcu - taka klamra spinająca rabatę. Cudo! A róże wypasione, że hej! W tle ławeczka, czyli tylko przysiąść i się gapić... Buziaki!