Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:53, 26 lis 2012

annawu napisał(a)
Witaj Bożenko do takiego przechodzenia zimy, też swoją osobę dołączę, dla mnie zima to straszna makabra.

Nieustannie wirujące kółeczko mam jak wstawiam zdjęcia.... nie raz, można oszaleć

No Aniu przyjmiemy Cię do naszego grona niezadowolonych z zimy i internetu (Gosi to pewnie nie dotyczy bo w stolicy nie znają takich problemów) .Prawdę mówiąc to powinnyśmy byc zadowolone że nie mamy ciągłej pracy w ogrodzie i bolącego kręgosłupa , a my narzekamy. Może jakis psycholog nam potrzebny?????
Bogdzia 20:56, 26 lis 2012

Ewa napisał(a)
Bogdziu chciałam Cie pocieszyc ,że od wczoraj do dzis rana nie miałam internetu, ale moze to i dobrze ......... aaa zakupy są dobre na wszystko
A czytałaś blog ani- studio?

Czytałam i ślimaczka widziałam, całkiem jak moje bajeczki tylko zdjęcia lepsze. U Ciebie tez byłam i cyklamenki widziałam, sliczne.Ja zakupów nie lubię robic dla siebie ale całkiem co innego z wnusią jak widze jej radosna minę że może bez rodziców decydowac co kupic. Więc i mój humor od razu lepszy. Pozdrawiam Ewciu .
Bogdzia 21:01, 26 lis 2012

jotka napisał(a)

Witaj
U mnie net zmulony ,ale cieszę się że wogóle jest...tylko że jakos zasypiam czasami zanim się wykręci....powodzenia
pozdrawiam serdecznie ,często podglądam w ukryciu
Anita

Ile można patrzec jak te kółeczko się obraca i nic więcej sie nie dzieje. ja jestem za nerwowa na takie sytuacje. Wolę wyłaczyc komputer niz sie denerwowac. Dziś na szczęście już działa jak należy.Anitko a Twój tylko czasem taki powolny czy zawsze?Pozdrówka.

To kółeczko też miewam i też mnie wkurza
Przypomina mi trochę pralkę automatyczną, ale ona na szczęście kończy wirowaniem i wpada na wysokie obroty, a komp informuje, ze nie odnaleziono serwera ...

Jolu może i miewasz ale mieszkajac w wielkim miescie pewnie to dla Ciebie wyjątkowa sytuacja. Ja wczoraj u Zbyszka chciałam wgrac zdjecie , jedno , drugie ,trzecie ..........nie poszło to pomyslałam że gify mają mnie tych mega bajtów próbuję gify jeden , drugi.......... można sie wściec.....No i nie wgrałam a cisnienie nieźle mi podskoczyło.
annawu 21:03, 26 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

Witaj Bożenko do takiego przechodzenia zimy, też swoją osobę dołączę, dla mnie zima to straszna makabra.

Nieustannie wirujące kółeczko mam jak wstawiam zdjęcia.... nie raz, można oszaleć

No Aniu przyjmiemy Cię do naszego grona niezadowolonych z zimy i internetu (Gosi to pewnie nie dotyczy bo w stolicy nie znają takich problemów) .Prawdę mówiąc to powinnyśmy byc zadowolone że nie mamy ciągłej pracy w ogrodzie i bolącego kręgosłupa , a my narzekamy. Może jakis psycholog nam potrzebny?????

Jeszcze nie korzystałam z usług psychologa ale faszerowałam się tabletkami jak wpadłam w depresję przez chorobę i jak miałam samochód w remoncie przez 4 m. i to w czasie zimy a do najbliższego sklepu z chlebem 2 km.
hanka_andrus 21:05, 26 lis 2012

No to i ja pomacham! I wychodzę na ostatni spacerek dzisiaj!

A tak było 27 listopada 2 lata temu...
.
akanta 21:40, 26 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Gosiu,Bożenko,wy to chyba jesteście z misiowej rodziny ...na zimę konieczna częściowa hibernacja.....
Ja najgorzej znoszę listopad,ale już mija,znak zodiaku się zmienił na Strzelca.....Potem Koziorlożec,a to znaki akuratne,pracowite i uporządkowane.Dobrze już jest,głowy podnosić i nie drzemać!
Ściskam!

No skoro Koziorożec taki akuratny to ja się przyznaje do tego znaku /04.01.jestem/,mam nadzieje,że i mnie przyniesie zmiany , choć poprawę nastroju.Pozdrawiam dziewczęta jeszcze sobie pospaceruję i poczytam o czym tu się rozmawia.
barbara_kraj... 21:42, 26 lis 2012

jotka napisał(a)
To kółeczko też miewam i też mnie wkurza
Przypomina mi trochę pralkę automatyczną, ale ona na szczęście kończy wirowaniem i wpada na wysokie obroty, a komp informuje, ze nie odnaleziono serwera ...

Jolu, ależ super porównanie!
Masz kapitalne skojarzenia, zazdraszczam, jak piszą niektórzy

Bogdziu, na mnie też stresująco działa brak światła. Czekam na koniec stycznia, bo wtedy już widać, że dnia przybywa
Martek 21:45, 26 lis 2012

Pozdrawiam Bogdziu wieczorową porą
Madzenka 21:57, 26 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Gosiu,Bożenko,wy to chyba jesteście z misiowej rodziny ...na zimę konieczna częściowa hibernacja.....
Ja najgorzej znoszę listopad,ale już mija,znak zodiaku się zmienił na Strzelca.....Potem Koziorlożec,a to znaki akuratne,pracowite i uporządkowane.Dobrze już jest,głowy podnosić i nie drzemać!

To chyba dlatego polubiłam zimę bo ja Koziorożec i jak Hania tylko listopada nie lubię
Ale obiecalam sobie, żegdy kiedyś będę obrzydliwie bogata to w listopadzie będę jeździć na długi urlop do ciepłych krajów, w styczniu na narty w maju na południe Europy, w wakacje nad Bałtyk
Pozdrawiam wszystkie misie Jutro zagram w totka
Bogdzia 22:04, 26 lis 2012

annawu napisał(a)

Jeszcze nie korzystałam z usług psychologa ale faszerowałam się tabletkami jak wpadłam w depresję przez chorobę i jak miałam samochód w remoncie przez 4 m. i to w czasie zimy a do najbliższego sklepu z chlebem 2 km.

Przepraszam Aniu że dopiero odpisuje ale gadałam przez telefon. Mnie sie wydaje że od psychologów i tabletek lepsze są plotki z koleżanką , a jakby jeszcze była taka która by z Tobą te 2km po chleb poszła to byś sie wcale nie denerwowała tylko była zadowolona że miałyscie fajny spacer i czas na plotki.Tylko trzeba miec naprawde kumpele. Serdecznie Cię pozdrawiam.