Elfiku wpadłam z rewizyta , pajaka więcej nie wstawię, no chyba,że będzie przecudnej urody ale dla mnie ta Twoja rabata jest przepiękna no i horti Vanilla szczególnie pozdrawiam
Dzięki Małgosiu. Normalnie bratnia dusza się trafiła, jak nic Ja jestem w takim psychicznym szpagacie właśnie pomiędzy byciem kokoszką a nowoczesną babką. Ale ja nie jestem zbyt zdecydowana i stąd u nas taki misz-masz. Twój domek zapowiada się cuuudnie. Aż za ładny !!
A na dobranoc zachód słońca z wakacji nad Bałtykiem - jest się czym podelektować. Zapraszam częściej
PS
A takie cudeńko wymyknęłam w domu po przyjeździe z wakacji. Prawie jak zachód słońca, no nie??
An-tre,Ana,Tess,Danusza,Martek- Miłe dziewczyny, dzięki za wizytę,chociaż ja u Was ostatnio rzadkim gościem.
Nadrobię późną jesienią, albo zimą.A teraz już czas do spania...... babcie tak długo nie siedzą przed kompem.
Ściskam serdecznie!
Dziewięćsiły,już rozkwitły,trzeba uciąć do zasuszenia.....
Taras zmienił się rzeczywiście - mój pomysł i projekt, wykonanie męża. Póki co zadaszenia żadnego nie będzie bo taki był tylko zamysł. Ale szykuje się jeszcze ściana z lustrem.
Kiedyś był tu skalniak, więc ściana wygląda niezbyt ładnie ale tynk będzie po dokańczany a wokół lustra eleganckie wykończenie. Tylko M ciągle wraca wieczorami z pracy i nie ma kiedy się za to zabrać
Jedna część lustra juz przyklejona
Wiem, że teraz nie wygląda to zbyt elegancko ale wierzę że jak skończymy to będzie super efekt. Do tego jeszcze roślinki przeglądające sie w lusterku...
Kiniu ja przedtem też nie wiedziałam, ale jak mi się kora zaczęła włóczyć po niby-trawie, to zaczęłam dociekać czemu u innych się to kupy trzyma
Teraz poprawiam
To twoja rabata???????
Cudna..... już się rozkładam na trawce....... u Ciebie też chwilkę poleżę. nie tylko u Hani
A i na ten statek bym się chętnie załapała
Ukradło mi powiadomienia i obserwowane wątki..... wiec dopisuję sukcesywnie wszystkich , do których lubię zajrzeć...
Wiec poleżałam... a teraz klikam w okienko poniżej
no i kolejne znaki jesieni zakwitł zimowit, rosną u mnie pod czereśnią Cordia, wszystkie już maja czubki powystawiane, a te są pierwsze kwiat ostrogowca białego
kwiat trytomy
W ramach poznawania najbliższej okolicy ,wdrapałam się wczoraj na latarnię morską w Darłowie,żeby sprawdzić,czy gdzie na plaży nie kończy urlopu któreś z naszych ......Niestety,poJoli Fince,Anuli zostały
piękne grajdołki,ale może jeszcze ktoś za parawanem się ukrył?
Haniu, i ja tam byłam, ale nieplanowo wyjechałam i tak samo wróciłam, a właściwie wróciliśmy też w ilości większej od planowanej.Tak podyktowało życie. Dlatego nie mogłam konkretnie się z Tobą umówić. Może będzie jeszcze taka możliwość. Ale gdybym wiedziała, że jesteś tak blisko... My wyjechaliśmy 22-go sierpnia.
Pozostało mi spotykać Cię na Ogrodowisku. Pozdrawiam serdecznie.
Ile gwaru i radości
gdy Irenka gości Gości.
Sto lat wszyscy wyspiewują
i ile ich ma wciąż zgadują.
Nie zgadniecie tego sami
bo podlotek to z wnukami.
Zagadka nie rozwiązana
chyba że nam powie sama.