Bogusiu u mnie tak się nachyłek rozsiewa, ze jestem zmuszona bardzo go przerzedzać, ale kal kwitnie to daje tyle blasku mam tylko o pojedynczych płatkach, pięknie wyglądają pełne
Witam w nowym wątku Irenko ... dziękuję za gościnę .... do domku dojechałam szybciutko
Madziu, witaj i to twoja zasługa, ze tak szybko jest nowy wątek
a to pmiątka z bytności u mnie
Ae ładne zdjęcie Noemi !!! A jaki ładny ogród w tle!!! Cudownie wyglądają te koła żurawkowe
Pozdrawiam w ten słoneczny dzien i czas ruszyć do boju w ogród
A za rok pól ogrodowiska będzie obdzielane Twoimi żurawkami
dzięki Marzenko, odpowiednia modelka w odpowiednim otoczeniu ciekawa jestem, czy tak będzie z żurawkami!
działaj, bo pogoda boska
Ale ze mnie gapa oddałam innej Ani walkowerem pierwszeństwo życzeń na 1200 stronek ale już się poprawiam Aniu gratulacje trzymaj tak dalej Słoneczne jabłuszka dla Twojego Raju
Witam w nowym wątku Irenko ... dziękuję za gościnę .... do domku dojechałam szybciutko
Madziu, witaj i to twoja zasługa, ze tak szybko jest nowy wątek
a to pmiątka z bytności u mnie
Ae ładne zdjęcie Noemi !!! A jaki ładny ogród w tle!!! Cudownie wyglądają te koła żurawkowe
Pozdrawiam w ten słoneczny dzien i czas ruszyć do boju w ogród
A za rok pól ogrodowiska będzie obdzielane Twoimi żurawkami
Irenko,nowy wątek! Gratuluję!TY to nie próżnujesz! I oby tak dalej! Końcówka starego jest do przewertowania przeze mnie.Dobrze,że powstała jakaś czarna kreska!
Haniu, witaj ale cudny kolor fiołków...a pamiętaj, ze jeszcze przed nami domek letni, siedzenie na różanych poduchach, śpiewanie i deklamacje to nadal do zrealizowania i juz coraz bliżej
Ewuś, było nam bardzo , ale to badzo miło.......
Dziękujemy raz jeszcze za ciepłe przyjęcie w.... złotej oprawie
no i pozdrawiamy ZŁOTĄ córkę.....
byliśmy Karoliną zachwyceni....
Szkoda, że Stasiu nie dojechał........... Pozdrawiamy eMa...
Dziewczyny przygotawały......pyszności...mniam...
A ogród zachwyca..... mimo niezadowolenia ogrodniczki....,ale ja też tak mam...
Upodobałam sobie......tarasik
No i zdjątko z tarasiku....jedno z niewielu....słonko już szło spać..
pozdrawiam.......