Wypożyczam twoje zdjęcie aby zaznaczyć miejsce, które mnie nurtuje. To to zaznaczone kółkiem.
Czy z kąta liścia wyrasta pęd? Czy takich pędów zostawiłaś więcej? To ważne!
Basiu ja nie wiem co ty na tym zdjęciu widzisz ja nic nie widzę ))))))))))
Chyba to co zaznaczyłaś to ucięłam boczny pęd na 2,3 oczka jak kazałaś ,ale czy to akurat jest to ,czy jakiś urwany liść nie wiem.
Jutro zrobię zbliżenie.Z okna robiłam to zdjęcie.
Pięknie go przycięłam,ale czemu pędy które miały owocować ...?)))))))))))Świetnie,dzięki
Macie rację jeszcze zielono ale coraz bardziej widać zanikające kwiatki i roślinki i wchodzi czerwień w krzewyklon Ginala się przebarwił berberysy się przebarwiają i maja owocki dla ptaszków
Bogdziu, siedzę przy komputerze, a za oknem widok nie bardzo zachęcający do wyjazdu. Poczekam do rana, może coś się poprawi. U nas w bloku już grzeją. W domu jest ciepło.
Weroniko na pewno zdjęcie zegara zrobię i ci pokażę. Twój jest pomysłowy, no i synek będzie miał radochę. Taki słoneczny zegar w ogrodzie to frajda. Nigdy bym na to nie wpadła.
Robercie ty robisz piękne jesienne zdjęcia w swoim ogrodzie. Ja go nie mam na co dzień, więc gdzie idę zabieram aparat. No może nie wszędzie, ale lubię robić zdjęcia.
Ostatnio jak byłam w Toruniu, weszłam na wieżę ratuszową i z wysoka można zobaczyć to czego nie widać z dołu.
Między dachami starych kamieniczek, ktoś urządził sobie taras, albo takie nieduże patio. Mnie się to bardzo podoba.
I tu taras jaki balkon, widać z niego dach sąsiadującej kamieniczki.
Widok na kościół św. Jana.