Irenko masz rację koronki ponownie zachwycają i połączenia są z takimi tkaninami, że nasze babki by na to nigdy nie wpadły
Ale dziś dostałam dynie! aż zaniemówiłam z wrażenia, chciałam malutkie, takie nie wyrośnięte, do dekoracji na ganeczek, a dostałam śliczne trochę większe gruszki
właśnie przed chwilę specjalnie dla ciebie zrobiłam fotki
Oj będzie lepiej - zdecydowanie Ja na polowanie białych tulipanów się jutro wybieram -bez względu na pogodę. Renato dziękuję za namiary - u nas w Biedroneczce juz pusto,a najbliżej mam do OBI mira bardzo dziękuję za namiary - to dość daleko od nas, więc pozostaje Małopolska bliżej Krakowa Ale kto wie,może mnie tam kiedyś wywieje Aniu miłe co piszesz - ja zachwycam się Twoimi różami i wiedzą o nich
Dobrze powiedziane, kto co lubi dla mnie ogród musi żyć, a jak wchodzę do ogrodu i widzę większość iglaków to nic tylko uciekać Ten ogród mógłby poniekąd mój styl zdefiniować
dziś trochę polatałam z aparatem i obfociłam to i owo
ale na początek chciałabym Wam pokazać Małą Ogrodniczkę przy pracy
jakie było moje zdziwienie, kiedy nawołując moje Dziecię usłyszałam cienuitki głosik dochodzący z warzywnika, myslę sobie co ona tam robi? a ta mała ogrodniczka wyrywała pietruszkę, tak jak robiłam to ja kilka dni temu....to było niesamowite....zaskakujące dla mnie jest to jak te małe istoty chłoną wszystko niczym gąbka...udało mi się uchwycić ten moment
a dziś stworzyła swój skalny mini ogródek [img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/23/236073/original.jpg[/img]