Ogród na skraju sadu
11:44, 04 lis 2012
Smutno w ogrodzie
derenie
derenie
Nom...górka piękna.,..po zimie będzie dwa razy mniejszaI ziemia się zacznie z niej robić
O rany, myślałam, że dopiszę pod swoim postem, a tu już cała strona wypowiedzi napisana![]()
![]()
![]()
Aniu, kapisz', w takim razie to zmienia postać rzeczy, nie dziwię się, że szukasz nowego miejsca... albo mus zasłonić z boku tą szklarnięO jeny, sama już nie wiem... Nie macie przypadkiem na stanie albo u znajomych dużego namiotu, z przedsionkiem?
Co żeby rozstawić na przymiarkę
Pewnie bym wybrał wersję IV ze względu na hortensje . Słoneczko tu tylko do południa jest. Pozostałe wersje daj na sąsiednie rabatki ha ha ha. Danusiu jesteś mistrzynią !!! Czy to chodzi o ten fragment ?
![]()
Ale tu sie działo pod moją nieobecnośc. Tyle projektów. Teraz masz nad czym myslec. Mnie najbardziej podobają sie drugi i trzeci ale wszystkie piękne. Nie miała baba kłopotu....to ma cztery projekty.Ciekawe co wybierzesz. Mój M nie wiedzac o propozycji Twojego też na to samo wpadł bo powiedział że dla Ciebie zmiany to drobiazg...
Cześć Krzyśku, przelecialam dzisiaj od początku Twój wątek dla przypomnienia, wypięknial twój ogród przez rokchcialam napisać abys odkryl klony, ale Alinka już Ci napisala
a te zdjęcia są super
![]()
![]()
pozdrawiam
Dubelek![]()
![]()