Jolu ta następna szklarnia będzie też drewniana czy taka jak u Ani asc tzn taka "wypasiona"?
Już nie drewniana, ale taka wypasiona jak u Ani, to pewno nie W poniedziałek rozrysuję do końca jaką bym chciała i ruszam do ślusarza, żeby powiedział "ile". Mam nadzieję, że powie "tyle" a nie "TYLE"
Płyty poliwęglanowe już wycenione. Świnka (skarbonka) trochę chuda, ale do wiosny ja podkarmimy
Witam w niedzielne przedpołudnie ostatnimi różami przyniesionymi w tym sezonie z działki To moje pnące. Przesadzone z musu w porze kwitnienia odchorowały i późno wypuściły jeszcze paki kwiatowe
Pogoda ładna i tego Wam wszystkim życzę
Ciągnie wilka do lasu...tak ciebie na działkę ale dobrze, bo jeszcze cyknęłaś piękne kolory i dopingowałaś Hi-Mana przy pracy rozbiórkowej fajnie, ze masz już wiosenne plany i prawie je realizujesz tworząc nowe miejsce pod szklarnię pozdrawiam
Działka, to część mojego życia Mogłabym tam spędzać cały czas. Nawet zmęczenie po pracy w ziemi jest przyjemne
Aniu, bodziszki dla Ciebie zadołowałam dziś z doniczkami. Dostaniesz je wiosną
Dobrze Jolu zaczekamy do wiosny Ja swoje "dostane" byliny, których nie zdążyłam posadzić w miejsca docelowe zadołowałam też wolałabym działać w ogrodzie niż najlepszą część dnia być w pracy, bo popołudnia są tak krótkie, a na soboty nie mam co liczyć bo ostatnio trafiają mi się goście i mam po robocie