no to coś w liczbie 36 to konkretnie bardzo !!! ... u mnie to nawet konkret w nawiasie zamkniętym już by był
kawka późna ... już chyba wszędzie się skompromitowałam tym, że zaspałam ... mam w plecy poranek ... nie mam obiadu za to relaksacyjnie siem sobie szwędam i chyba myślę, że wszystko samo się zrobi ...
Nieprawdopodobne, co za piękna kompozycja!
Śliczne barwne zestawienia u Ciebie, to mi się podoba najbardziej i myślę o takim właśnie aranżowaniu rabat u mnie. No i zdjęcia doskonale oddają to co chcesz pokazać, a to niełatwe, gratuluję i podziwiam...
Marta ... Irenka ... Beatka ... ale dziś zaspałam ... kawka późna i bardzo smaczna ... pewnie dlatego, że nomalnie to myślę o drugiej ... niedziela przywitała mnie deszczem ... mamy tu z nieba kapuśniaczek ... nie wiem jeszcze co na obiadek ... narazie z kawusią sobie szwędactwo ogrodowiskowe uprawiam ...
miłej niedzieli
ten krzaczek miałam wywalić ... długo nie kwitła ... a teraz proszę ... inne zciachane a ona ... voila
Zima była bez śniegu... i to wymroziło..... czym starsza kępa tym ma sie lepiej... chyba miałąm pytanie kiedy posadziłam rozplenicę..czy juz mi sie pomieszało........ ach te roztargnienie..... posadziłam trawki 5 września 2009 roku.... połowa już przesadzona, bo było za gęsto Te zeilone trawki z prawej wyleciały w pierwszej kolejnosci.. iidać moje 3 mikro sadzonki rozplenicy.... bo posadziłam 3 do kupy razem.... dobry pomysł Zebrinus został przesadzony spod płotu... i on ma już tu rok...... Hi, hi, hi ale było łyso ....
Dla przypomnienia teraz ...hi, hi. hi..... te pierwsze to niemożłiwe, że moje.....
I trzeba mieczyki wykopywać....... ja przy rozllenicy posadziłam kwaty cebulowe, wysokie czosnki.. i póki rozplenica się nie rozrośnie mam cebulkowe
Foto z wiosny, wiec teren wokół był jeszcze pobojowiskiem ... rozlepnicę widac przyciętą po lewej na dole.. po prawej są miskanty..
niedzielny poranek powitał mnie deszczowo ... to zaaplikowałam sobie dawkę koloru i słońca u Ciebie ... trochę się nabiegałam ... ta pierwsza kombinacja "nadburzańska" też mnie ujęła choć wspomnień z ziemi nad Bugiem niestety nie mam ... chętnie machnę sobie taką kopię tylko Martuś w wolnej chwili oświeć co tu masz ...
a rabata nr 1 ... hmmm ... wiesz, że faktycznie coś mi przypomina ...