Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Agacia 09:36, 01 lis 2012

Lena napisał(a)
Też się cofnęłam z 10 stron wstecz,z nadzieją na ogrodowe focie a tam co? Sex fartuch!!!

W ferworze tematów okołokuchennych przepadł pomysł Marzenki na wątek 'My 20 lat wcześniej', a mi się ten pomysł bardzo podoba Lata '90 moje ulubione!
Enya73 09:43, 01 lis 2012

Tak, lata 90-te, moja wczesna młodość, Żeby nie było, teraz to też czuję się młoda I zdecydowanie wolę siebie teraz, niż wcześniej
JulkAd 12:11, 01 lis 2012

Pozostawiam ślad, ale nie wiem czy znajdę czas na 78 postów...u mnie chlapa, z domu się nie chce wyjść, ale trzeba
Gabisia 13:01, 01 lis 2012

Matko Boska! Byłam tu wczoraj, dzisiaj pacze 175 (nieprzeczytanych postów). Ale się działo! I fartuszki, i śluby, i Berlin, i co tam jeszcze. Marzenko ja ponownie zauważam jakiego boskiego Ty masz Małża! Berlin jest piękny i jak się okazuje może być świetny na romantyczne wypady
Mala_Mi 14:54, 01 lis 2012

Udało się..... przyswoiłam sobie modę kuchenną... niech będzie z bibuły, ale 270zł za kawał fartucha nawet w połączeniu ze stringami to ja nie dam... Porządne drzewko za to można mieć..... albo jakiego stożka........ Praktyczna kobieta jestem......
anula_wn 15:39, 01 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

przód przodem ... tył tyłem z wiązaniami do stringów czy bez ... no przy tej cenie to raczej nie starczy ... ale w kwiecistej wersji co za profan skrzynek ... gdzie kfiatki pytam ... ))

http://akcesoria-kuchenne24.pl/product/Fartuszek-COOKie-kuchenny-damski-Lukrecja-kwitnaca/?id=1288

Kurcze jeszcze ładniejszy!!!!

wpadłam na chwilkę, nie pytana i "niedoczytana...", ale fartuchy looklikecookie znam i już sobie taki zamówiłam od "Mikołaja"
będzie szyty na miarę ! są cuuudne ale drogie jak diabli
to zmykam......
Enya73 16:46, 01 lis 2012

asc napisał(a)
Udało się..... przyswoiłam sobie modę kuchenną... niech będzie z bibuły, ale 270zł za kawał fartucha nawet w połączeniu ze stringami to ja nie dam... Porządne drzewko za to można mieć..... albo jakiego stożka........ Praktyczna kobieta jestem......

Aniu, ja przez ostatnie parę lat tak miałam, że zamiast sobie kupić fajną kieckę, buty czy nową torebkę, jechałam po kolejne rośliny do ogrodu, bo wtedy to dawało mi przyjemność i takie były moje potrzeby. Jednak zorientowałam się, że za bardzo angażuję się w ogród i w dom, a zapominam o samej sobie. Takie drobne, aczkolwiek kosztowne przyjemności jak np. looklikecookie też są czasem potrzebne. Taka miła odmiana I Małż zauważy, że mimo bicepsów od prac ogrodowych, wciąż jestem fajna laska Nawet jak siedzę przy garach i coś tam mieszam

Pozdrawiam serdecznie

p.s z góry przepraszam, jak czerwonym fartuchem, który niestety wszystkim kojarzy się jednoznacznie, obraziłam czyjeś uczucia
an_tre 16:57, 01 lis 2012

Marzenko wybacz spóźnienie, ale twój ogród cieszy się taka popularnością, że 2 dni nieobecności na forum zepchnęły mnie z życzeniami do 913 stronki

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 17:08, 01 lis 2012

Enya73 napisał(a)

Aniu, ja przez ostatnie parę lat tak miałam, że zamiast sobie kupić fajną kieckę, buty czy nową torebkę, jechałam po kolejne rośliny do ogrodu, bo wtedy to dawało mi przyjemność i takie były moje potrzeby. Jednak zorientowałam się, że za bardzo angażuję się w ogród i w dom, a zapominam o samej sobie. Takie drobne, aczkolwiek kosztowne przyjemności jak np. looklikecookie też są czasem potrzebne. Taka miła odmiana I Małż zauważy, że mimo bicepsów od prac ogrodowych, wciąż jestem fajna laska Nawet jak siedzę przy garach i coś tam mieszam

Pozdrawiam serdecznie

p.s z góry przepraszam, jak czerwonym fartuchem, który niestety wszystkim kojarzy się jednoznacznie, obraziłam czyjeś uczucia

Anitko, chyba nikt taki tu sie nie znalazł
ja tez zmniejszam inwestycje w dom i ogród, teraz w siebie inwestuję
Konstancja30 17:14, 01 lis 2012

asc napisał(a)

zaintrygowałaś mnie Aniu ... zwłaszcza tym stożkiem ...