June ładna. Czy zmiennokolorowa? A co się kryje pod tym określeniem?
Co my tu będziemy dywagować. Hosta June wygląda u mnie tak:
Natomiast Leola Fraim, która trafiła od razu do gruntu rozrasta się całkiem przyzwoicie
I tworzy juz nawet ładną obwódkę pod hortensjami. ALe do ostatecznego efektu jeszcze oczywiście daleko. Czekam na przyszły rok jak na kolejny odcinek serialu zrobionego przez Hitchcocka (chociaż seriali nie robił)
cały czas coś robię... przerabiam rabatę na środku ogrodu , wywaliłam płoteczek bo tylko był problem z koszeniem trochę ją powiększyłam i teraz myślę jak ją od nowa zagospodarować
A to dla odwiedzających mniei tych co obserwująmoże komuś przyjdzie do głowy pomysł NA
z tej perspektywy patrząc prosto widać na dole hosty (takie zwykłe)mogę wymienić na Patriot
wyżej wiszą begonie. Ten mur powyżej to muszę obsadzić winobluszczem.
część lewa ruchoma, ale o prawą chodzimoże cisami, albo szybszy efekt szmaragdy?albo bo?
za hostami rośnie j.koreańska myślę , że do niej ok.3-4metry-zmierzę
jeszcze mam kilka zakątków do realizacjitak więc dla chętnych roboty nie braknie
Pozdrawiam i dziękuję.
Najpierw pokarzę krowo-psa (bo ktoś pomylił mojego kochanego Killera z krową ) Oczywiście topies naszych Sąsiadów ale miłość do niego poczułam od pierwszego wejrzenia
Bogdziu, zawracałam Ci głowę jak miałam kłopoty ze zdrowiem, więc teraz jak wypoczywam i nabieram sił też Ci się przypomnę ...
Przesyłam pozdrowienia znad Bałtyku i przy okazji mam pytanie: czy szyszki na tym napotkanym na spacerze "iglaczku" mogą być prawdziwe?
Na rabacie z ptakiem rośnie jeszcze w donicy Phantom i rozmyśla czy to będzie dobre miejsce? W dali z pomocą M żwirowa łezka z bukszpanami i biżuterią
Witaj Grapaka
masz ladne drzewko z czerwonymi liśćmi możesz powiedzieć co to za odmiana?
bardzo ładnie tu u Ciebie
pozdrawiam
Duże zmiany na lepsze, jak mi się podoba ta żółta tuja przycięta w kulę I te czerwone begonie... widzę tutaj wpływy ogrodu w stylu angielskim
Świetny, zadbany ogród , wielkie brawa
Danusiu, ta żółta tuja to tylko w połowie kula
w zamyśle miał być taki parawan, a za nim jest wiata w której siedzę i kawkę pijęi nie tylko
to samo tylko z dalszajuż myślałam, żeby z dwóch środkowych tujzrobić jedną zielono-żółtąale czy odrosną tak jak chcę?bez uszczerbku dla całości.RH coś choruje jakiś grzybobok niego to tawułka stara już , a na dodatek rośnie biedaczka w betonowym korycie w tej samej ziemi tj.naście lat.