Niedawno dwie godziny próbowałam i nic z tego nie wyszło. Ale nie zrażam się. Jutro jadę tam, na wieś. Może czas pozwoli i coś się uda. Zwrócę się wtedy do Ciebie po identyfikację
Chwilę mnie nie było, ale jestem i warto było; zdjęcia ogrodu bajeczne, tak sobie powolutku ogladałam, tyle kolorów i gatunków; trzmielina jak purpura, o rh juz zapomniałam, jakie one wielkie i jakie te liście zdrowe i zielone, róże i floksy zavhwycają, a ptaszek co nie chciał pozować, prześliczny; wart poświęcenia, bo inaczej, w życiu bym nie pomyślała, że taki u nas sobie żyje;
i ta twoja cudna trawa, a na niej juz jesienne listki, smutne i piękne zarazem
Niedawno dwie godziny próbowałam i nic z tego nie wyszło. Ale nie zrażam się. Jutro jadę tam, na wieś. Może czas pozwoli i coś się uda. Zwrócę się wtedy do Ciebie po identyfikację
Dobrze jest miec jakies ziarenka najlepiej słonecznika sypnąc i czekac. Ja też czekam na Twoje zdjęcia. Początki są najtrudniejsze.
Chwilę mnie nie było, ale jestem i warto było; zdjęcia ogrodu bajeczne, tak sobie powolutku ogladałam, tyle kolorów i gatunków; trzmielina jak purpura, o rh juz zapomniałam, jakie one wielkie i jakie te liście zdrowe i zielone, róże i floksy zavhwycają, a ptaszek co nie chciał pozować, prześliczny; wart poświęcenia, bo inaczej, w życiu bym nie pomyślała, że taki u nas sobie żyje;
i ta twoja cudna trawa, a na niej juz jesienne listki, smutne i piękne zarazem
Irenko tyle miłych słów , ale trawa u mnie paskudna i teraz wzorcem w tym względzie jest trawa Ani, więc moja przy tamtej zasługuje na ocenę mierną z minusem.
Bożenko znowu mnie zadziwiasz. Kochasz ptaki i to widać, bo zdjęcia to odzwierciedlają. Masz tyle cierpliwości, aby je fotografować, a one jak gwiazdy filmowe pozują. Zobaczysz i bogatka zechce trafić na ekrany i pokaże się z jak najlepszej strony.
Tak im dogadzasz i je dopieszczasz, że już fama poszła w las, że jedzonko dobre, warunki do biesiadowania doskonałe i do tego gwiazdą można zostać
Serdecznie pozdrawiam i udanych fotek życzę , może jutro też zajrzy śliczna sikoreczka