Gosia masz rację , przede wszystkim powinny cieszyc włascicieli. To prawda.Ja jestem zadowolona że dominują w nim rh bo nie ma przy nich tyle pracy co przy innych roślinach i zawsze są ładne, ale moim marzeniem niespełnionym przez gminnych urzędników jest ogród trzy razy większy a właściwie las z rh i odrobiną grządek kwiatowych na powierzchni powyżej hektara.Maruda ze mnie jak jeden z forumowiczów. Już nie będę marudzic. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Ona też zaskoczona Twoją osobą... ale wygląda na bardzo zaciekawioną.... Nigdy bym nie zgadała że to sikorka Ależ fajna..........
Karmniki od Irenki przyszły.... i zamówione cebulki.. z gratiskami..... cały kartonik..... + moja reklamóka..... a ja zamiast sprężać sie z robota to zawalam u siebie wątke fotami bez sensu. Za t ozaparłą m się i znalazłam nazwę mojej białej trawy to Miscanthus sinensis 'Graziella'.. kupiony jesienia 2009 w trawki.pl posadziłam 3 małe doniczusie...
Mam nadzieję, że kiedyś czas i cierpliwość pozwolą mi na robienie takich zdjęć. Ostatnio widziałam takie szaro-beżowe i jak rozpostarły skrzydełka to pokazał się czerwony kolor. Troszkę większe od wróbla. Niestety nie mam zdjęcia
Ale to chyba dzięki Tobie wiem, że pełno dzwońców u nas
Bogdziu nie kupuj........ "trafkę" dam Ci wiosną .... Byś miałą coś z historią A moja kępka duża.... kawałek jej uszczknę, to od razu bedziesz miała większą
Mam nadzieję, że kiedyś czas i cierpliwość pozwolą mi na robienie takich zdjęć. Ostatnio widziałam takie szaro-beżowe i jak rozpostarły skrzydełka to pokazał się czerwony kolor. Troszkę większe od wróbla. Niestety nie mam zdjęcia
Ale to chyba dzięki Tobie wiem, że pełno dzwońców u nas
Kasiu ja pierwsze zdjęcia ptaków robiłam fotografując............. kamienną sowę mojej koleżamki. Próbowałam z różnych odległosci żeby miec jakies pojęcie . potem były wróble ale co to były za zdjęcia? Pan który je robił na papier był zdumiony po co wydaję kasę na takie tragiczne zdjecia. Nadal moje zdjecia są kiepskie i już lepsze nie będą bo profesjonalista nie zostanę ale i tak mam z nich mnóstwo radości a czasem tak jak dziś i złości. Więc próbuj i nie zrażaj sie.