W cieniu - zacieniona
11:05, 24 wrz 2012
Aniu,wiewiórek w tym roku mnóstwo,nic sobie nie robią z mojej obecności i spacerują po kamiennych murkach.
Witam w słoneczny,poniedziałkowy poranek wiewiórką,która o tej porze jest niesamowicie pracowita i zbiera na mojej zacienionej szyszki a u sąsiada orzechy włoskie.Od rana do wieczora słychać rozłupywanie skorupek.![]()
Aniu ja z pytaniem. Otóż co mam zrobić z sadzonkami pędów róż w butelkachzostawić tak na zimę czy jakoś je jeszcze okrywać? Zauważyłem że choć liście opadły to pędy są żywozielone i pąki już puszczają młode listki.
Realizacja Gardenarium w najnowszej, październikowej Magnolii. Tym razem "podniebny" ogród ze świerkami serbskimi, wrzosowiskiem i trawiasto-kwiatowymi kompozycjami w donicach na tarasie apartamentowca. Łąka czy las?
![]()
FL ma za dużo luzu, chyba, że tak ma byc ....

tak jak piszesz- w rogu żurawki , wejdą tam 3 napewno, pewnie ze 3 dalej też przed miskanta i hort.
Bukszpan fajnie, w dobrym miejscu.
Tylko hort, czy nie powinna być jednak z 15 cm bliżej ławki? Wiem że chcesz ja odsunąć od ławki, ile teraz jest między miskantem a hort?
i całą reszta
[img
Proszę o komentarz na temat brązowych kręgów na moim trawniku. Trawnik z rolki ma około 3 m-cy.
Mam psa- suczkę i wcześniej wyczytałam,że to może być jej sprawka( wyprowadzam ja 2x dziennie naspacer) Zastanawiałam się też nad kotami. Czy dobrą stawiam diagnozę?![]()
pozdrawiam