2 stówy , godzina jazdy w jedną stronę i cały dzień pracy Jeżeli coś z nich wyjdzie to warto
Choć nie powiem stożek a raczej brak możliwości jego wyczarowania zmartwił mnie bo jechałam po nie właśnie z taką ideą zainspirowana Twoim przedogródkiem
Dziękuję za przemiłe wspomnienia z naszego radosnego spotkania , obserwowałam, podsłuchiwałam - jakie jesteście wszystkie energetyczne (WOW!), że możecie napędzać całe miasta Elektrownia niepotrzebna
Moje zdjęcia za chwilkę, dużo ich nie mam. Ale mam.
Dziękuję za prezenty Wspaniała witrażowa ważka w pudrowym różu i rdzawe kwiaty - przepiękne, znajdą na pewno godne miejsca. Ważka tak delikatna że będę z nią latać po ogrodzie, a na zimę będzie przebywała w oranżerii
Dla jodły przebywanie w tak ekstremalnych warunkach przez kilka lat to zabójstwo. Nie będzie zdrowo rosła i wyglądała nienagannie przez wiele lat. Potrzebuje przestrzeni. Moim zdaniem w donicy powinna była mieć cały czas wilgotno do samego dna. Donica powinna mieć dziurę w dnie drożną.
Co prawda jodła może mieć przędziorki, bo są niejako "wpisane" w ten gatunek, ale tutaj głównej przyczyny bym upatrywała w tym, że balkon dla jodły nie jest odpowiedni. Karłowe odmiany iglaków owszem, ale jodła - nie.