Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Lecę w kulki... 11:56, 06 gru 2012

Do góry

Dzięki tej relacji, to prawie jakbym z Wami była
Wianek eko - bardzo, bardzo, bardzo ...
Dodatki kolorystyczne smakowite i jakże na miejscu
Serduszko odgapię bez pytania
Wianek Anity - połączenie tradycji, klasyki z jej indywidualnością

pozdrawiam ciepło, uradowana relacją
Lecę w kulki... 11:44, 06 gru 2012

Do góry
Pozdrawiam Was mikołajkowo....
w prezencie ... krótka relacja z wczorajszego wiankowania...

Nastrój spotkania...oczywiście serdeczny...

...tak jak przypuszczałam...wydajność spada mi przy gadaniu...
zdążyłam zrobić tylko jeden...Anita była lepsza...zrobiła dwie dekoracje...
Anitce zrobiłam dłuższą dokumentację twórczą... Trudno mi było wiankować i jeszcze robić zdjęcia krok po kroku...w końcu przyszedł z pomocą mój M...

A to rączki gospodyni spotkania...

Pracowało się bardzo miło....

A oto efekty....
...wianek Anity

która zadbała także o inne dodatki kolorystyczne tego wieczoru...

Pyszna malinówka według jej przepisu...

Zrobiłam wianek...eko...pure nature oprócz kleju...

Anitko, dzięki za zaproszenie i miły wieczór...który jak zwykle przeciągnął się do...nocy
Mój mały raj na ziemi :) 10:12, 06 gru 2012

Do góry
Anula koszyczek bardzo oryginalny, kolory bardzo mi się podobają , brąz z szarym , kremowy ,fioletowy ... muszę zapamiętać ...i wianek uroczy ... aaaaaaa bym zapomniała, Mikołaj prosił przekazać pozdrowienia ściskam mocno
zielonastrefa 09:45, 06 gru 2012

Do góry
ka1sia napisał(a)

Dziewczyny wczoraj i dziś byłam w Krakowie. Polatałam sporo za wiklinowymi podkładami do wianków i nic. Wszędzie gotowce i to diabelnie drogie. Np. Wianek, co prawda duży, zrobiony z orzechów + kokarda kosztował 130 zł. Odkryłam go w cudnym, nowym sklepiku, w którym asortyment to w 100% wiklina i porcelana w stylu schaby chic cudeńka powiedziałam sprzedawczyni, że gdyby nie zapora finansowa, to bym kupiła całość sklepu

W Kielcach to samo, podkładów wiklinowych czy słomianych nie ma nigdzie Oblecialam cale miasto! A jak dziwnie na mnie patrzyli gdy o nie pytalam

Hej Kasiu dziwnie patrzyli, bo się zastanawiali czemu nie chcesz kupić u nich gotowca wpadłam dziś na pomysł, że na placykach owocowo- warzywnych, gdzie sprzedają też wiklinowe meble i różne pierdoły, napewno będą te podkłady muszę to sprawdzić pozdrawiam
Ogród na Cedrowej 08:37, 06 gru 2012

Do góry
monitka napisał(a)
anieszko ale ci zazdroszczę warsztatów i spotkania. Zdolniacha z Ciebie że potrafiłaś taki śliczny wianek wyczarować
Cudo w doniczce bardzo fajnie wygląda

Wielkie buziaczki
Spróbuj a na pewno wyczarujesz równie fajny jak nie ładniejszy
Ogród na Cedrowej 08:28, 06 gru 2012

Do góry
kraania napisał(a)
Anieszko pięknie prezentuje się ten wianek na drzwiach. I piękny masz ogród, zaglądałam już do Ciebie wcześniej ale się nie ujawniałam pozdrawiam

Witam Cię bardzo cieplutko Twoje wianeczki też są śliczne i dziękuję za pomoc i instrukcje
Mam nadzieję że nie błądziłaś w drodze powrotnej
W miniformacie 07:53, 06 gru 2012

Do góry
Bea napisał(a)

Bea Twój wianek jest rewelacyjny
zielonastrefa 23:30, 05 gru 2012

Do góry
MilenaP napisał(a)
Dziewczyny wczoraj i dziś byłam w Krakowie. Polatałam sporo za wiklinowymi podkładami do wianków i nic. Wszędzie gotowce i to diabelnie drogie. Np. Wianek, co prawda duży, zrobiony z orzechów + kokarda kosztował 130 zł. Odkryłam go w cudnym, nowym sklepiku, w którym asortyment to w 100% wiklina i porcelana w stylu schaby chic cudeńka powiedziałam sprzedawczyni, że gdyby nie zapora finansowa, to bym kupiła całość sklepu

W Kielcach to samo, podkładów wiklinowych czy słomianych nie ma nigdzie Oblecialam cale miasto! A jak dziwnie na mnie patrzyli gdy o nie pytalam
zielonastrefa 23:25, 05 gru 2012

Do góry
Wszystko o czym ... Marzysz 23:03, 05 gru 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Wianek piękny Lubie naturalne ozdoby. A lampion superowy - jakbys robiła nie pierwszy raz

Gosia, ja pierwszy raz w życiu widzialam papier ryżowy

...to znaczy, że talenta masz do tego i już

Patrz,potrzebne było Ogrodowisko,żeby się o tym przekonać
Wszystko o czym ... Marzysz 22:53, 05 gru 2012

Do góry
ka1sia napisał(a)

Wianek piękny Lubie naturalne ozdoby. A lampion superowy - jakbys robiła nie pierwszy raz

...to znaczy, że talenta masz do tego i już
Wszystko o czym ... Marzysz 22:44, 05 gru 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Wszystko o czym ... Marzysz 22:31, 05 gru 2012

Do góry
Kubusiowo 22:19, 05 gru 2012

Do góry
Gosia miałam ściągnąć od Ciebie pomysł z kanapkami dla Mikołaja i zapomniałam . Najważniejsze, że ma przyjść .
Wianek prezentuje się wspaniale i widzę, że już dekoracje świateczne wiszą u Ciebie. W takim nastroju to już pewnie o świętach myślisz.
MIKRO ogród - czyli 1 m2 nagrzanego betonu 21:42, 05 gru 2012

Do góry
Wianek się jeszcze ulepsza, choć już powieszony

Najpierw na rozgrzewkę pokaże zaległe zdjęcia, dla wszystkich niedowiarków, że prócz żwiru kawałek nieba też u nas widać, a co!

Uwielbiam gdy okna wychodzą na zachód - wtedy mamy do czynienia z takimi spektaklami

Bywało też mgliście...

A teraz jest śnieżno-błotniście
Kubusiowo 20:44, 05 gru 2012

Do góry
Bożenko ano jestem I to bardzo zdziwiona, bo mi się ciągle wydaje, że mało robię Co do wianka ... w tym na stół, tak będą świeczki

Anek no kurde ale żebym nie pamiętała co robiłam przez lato??? Dobrze, że dokumentacje mam foto bo inaczej krucho by było

Ula a ja nie robię podsumowania, po prostu tak jakoś chciałam pooglądać ten mój "ogród"

Monika wpadaj, wpadaj I ja pozdrawiam

.....Nie byłam ostatnio na forum (tzn zalogowana byłam ale nie siedziałam przy kompie ) no bo przecież Święta za pasem. W sklepach szaleństwo! Ludzie ganiają jak opętani, włażą na siebie, niemal wyrywają sobie produkty z rąk.....no masakra To chyba jedyna rzecz jakiej nie lubię przed Świętami - czyli szał marketowy
Jutro przecież Mikołajki więc Kuba dostał zadanie bojowe i miał zrobić kanapki dla Mikołaja... i zrobił

Przy okazji wianek się nawinął
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 20:05, 05 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Robienie lampionów Szczerze myślałem, że jest to trudniejsze Ale wszystkie wyglądają bosko!

Anieszka :A tak robimy lampion - Mój młody padawanie ( Ev )

Praca wre

Lekka pomoc

Słuchajtanajpierw na szkło pędzelkiem klej(wikol-dobry będzie?)potem co to jest?bibułka biała??potem warstwa serwetki?i znów klej?

pomysł wykorzystam na prezenty, W każdym zestwie lampion i wianek i paczka pierników dzięciokowej roboty, myślicie, że zadowoli to gości???
Wszystko o czym ... Marzysz 18:52, 05 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Kasiu..wianek naprawdę wyszedł super..... taki naturalny i świąteczny .......

Slawko ma rację.. jakby wyglądał świat jakby wszyscy byli tacy sami I tym optymistycznym akcentem,. pocieszona na duchu lecę dalej........ do roboty

Aniu ja się w pełni zgadzam
MIKRO ogród - czyli 1 m2 nagrzanego betonu 17:24, 05 gru 2012

Do góry
Ciekawe czym jeszcze podrasowałaś ten wianek
Kolorowe rabaty 16:34, 05 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Też trochę chodziłam z kijkami, fajna sprawa... ale tak jak ty Marto nie mam towarzystwa, moje sąsiadki trzydziestki wymiękły, a sama też nie lubię.
Pozdrawiam.
A cha, skoro już jestem... to orzechy na wianek przyklejałam do podkładu słomianego owiniętego włókniną.
Pisałam u siebie, ale pewnie nie doczytałaś

Dziękuję za odwiedziny,miło cię widzieć i za odpowiedź .Tak pytałam,a później zapomniałam ponownie wejść.
No to miały się na czym trzymać te orzechy .

Szkoda,że mamy do siebie o dwie pary kijków za daleko ))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies