Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Pszczelarnia 13:28, 06 gru 2012

A ciekawe, ciekawe. Bo jak Wy coś zobaczycie, to ja odnoszę z tego korzyść. Klikam sobie wątek "Ogród Magdalenka" i wiem, o wszystkich okazjach w sieci i w mieście.
gusiarz 13:39, 06 gru 2012

Magusiu - fajne to Wasze spotkanie przyszłotygodniowe. Trzymam za Was kciuki - na pewno się uda. Ogrodowisko wspiera
noemi 13:56, 06 gru 2012

aga_pe napisał(a)

jak coś pójdzie nie tak , to padną nam baterie w aparatach .....żarciki oczywiście, będą zdjęcia

to może kupimy gotowce do zdjęć jak coś pójdzie nie tak hehehehehe

u mnie wianek na drzwiach już wisi, na zajęciach robiłam......ale mam już inne pomysły. Bardzo podobają mi się wełniaczki Kasi. Bazę już mam zrobioną, teraz tylko ozdobić

Aga mi też się bardzo podobają wełniaczki ... próbowałam już go zrobić , kupiłam getry ,ale trochę za grube i za krótkie się okazały , naciągnęłam na maksa i nie wygląda to super ...pokaże Ci ...uśmiejesz się
noemi 13:58, 06 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
A ciekawe, ciekawe. Bo jak Wy coś zobaczycie, to ja odnoszę z tego korzyść. Klikam sobie wątek "Ogród Magdalenka" i wiem, o wszystkich okazjach w sieci i w mieście.

Ewuś zajrzyj wieczorem , w domu mam zdjęcia z TKmaxxa z latarenkami drewnianymi , zapomniałam wgrać .... dasz znać czy o takie Ci chodzi

Polecam w tych sprawach wątek Marzenki

noemi 13:58, 06 gru 2012

gusiarz napisał(a)
Magusiu - fajne to Wasze spotkanie przyszłotygodniowe. Trzymam za Was kciuki - na pewno się uda. Ogrodowisko wspiera

Aga dzięki
aga_pe 14:00, 06 gru 2012

noemi napisał(a)

jak coś pójdzie nie tak , to padną nam baterie w aparatach .....żarciki oczywiście, będą zdjęcia

to może kupimy gotowce do zdjęć jak coś pójdzie nie tak hehehehehe

u mnie wianek na drzwiach już wisi, na zajęciach robiłam......ale mam już inne pomysły. Bardzo podobają mi się wełniaczki Kasi. Bazę już mam zrobioną, teraz tylko ozdobić

Aga mi też się bardzo podobają wełniaczki ... próbowałam już go zrobić , kupiłam getry ,ale trochę za grube i za krótkie się okazały , naciągnęłam na maksa i nie wygląda to super ...pokaże Ci ...uśmiejesz się

super, ja już stare szaliki powyciągałam, jeden podkład już opleciony. Może coś wymyśle na spotkaniu ..... o...koraliki muszę poszukać
noemi 18:23, 06 gru 2012

Dla Ewy - Pszczółki ... przepraszam za jakość zdjęć, ale ciężko było je wydostać i ładnie sfocić

noemi 18:25, 06 gru 2012

aga_pe napisał(a)

super, ja już stare szaliki powyciągałam, jeden podkład już opleciony. Może coś wymyśle na spotkaniu ..... o...koraliki muszę poszukać

Aga , mi się marzy taki

https://www.ogrodowisko.pl/watek/131-wianki-swiateczne-kasi?page=26

Madzenka 19:10, 06 gru 2012

Madzia nie bójta mam gotowy wianek z Tk max, obfocimy gdyby nam nie wyszło ale myślę że z taką grupą wsparcia nie ma takiej opcji aby nie wyszło!
A w TK będę dopiero po giełdzie w sobotę to obejrzę co w trawie piszczy
Urszulla 19:16, 06 gru 2012

Rzeczywiście wieści marketowe na bieżąco....wianek taki mnie się też podoba......czekam na Wasze realizacje.