A ciekawe, ciekawe. Bo jak Wy coś zobaczycie, to ja odnoszę z tego korzyść. Klikam sobie wątek "Ogród Magdalenka" i wiem, o wszystkich okazjach w sieci i w mieście.
Aga mi też się bardzo podobają wełniaczki ... próbowałam już go zrobić , kupiłam getry ,ale trochę za grube i za krótkie się okazały , naciągnęłam na maksa i nie wygląda to super ...pokaże Ci ...uśmiejesz się
A ciekawe, ciekawe. Bo jak Wy coś zobaczycie, to ja odnoszę z tego korzyść. Klikam sobie wątek "Ogród Magdalenka" i wiem, o wszystkich okazjach w sieci i w mieście.
Ewuś zajrzyj wieczorem , w domu mam zdjęcia z TKmaxxa z latarenkami drewnianymi , zapomniałam wgrać .... dasz znać czy o takie Ci chodzi
jak coś pójdzie nie tak , to padną nam baterie w aparatach .....żarciki oczywiście, będą zdjęcia
to może kupimy gotowce do zdjęć jak coś pójdzie nie tak hehehehehe
u mnie wianek na drzwiach już wisi, na zajęciach robiłam......ale mam już inne pomysły. Bardzo podobają mi się wełniaczki Kasi. Bazę już mam zrobioną, teraz tylko ozdobić
Aga mi też się bardzo podobają wełniaczki ... próbowałam już go zrobić , kupiłam getry ,ale trochę za grube i za krótkie się okazały , naciągnęłam na maksa i nie wygląda to super ...pokaże Ci ...uśmiejesz się
super, ja już stare szaliki powyciągałam, jeden podkład już opleciony. Może coś wymyśle na spotkaniu ..... o...koraliki muszę poszukać
Madzia nie bójta mam gotowy wianek z Tk max, obfocimy gdyby nam nie wyszło ale myślę że z taką grupą wsparcia nie ma takiej opcji aby nie wyszło!
A w TK będę dopiero po giełdzie w sobotę to obejrzę co w trawie piszczy