Lecę w kulki...
11:13, 19 wrz 2012
Ciemność to robi porządek w Kairze a nie u Ciebie
![]()
ZajefajneI ogród i foto.... i wszystko
I ten porządek........ jak Ty to robisz???? Podziw.
chyba, że taką górkę sobie zrobieę![]()
![]()
Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie.
Z chwastami mieszkaliśmy dwa lata....dla jednych to może niewiele ,ale dla mnie to był horror.
Zdjęcia będę dodawała stopniowo, jeszcze mam parę fotek pomiędzy tym co było a co jest teraz.Wieczorkiem dodam kilka zdjęć.A już póżniej będę leciała z tym co mam i oczywiście czego mi brakuje, nad czym nie mogę zapanować i z pytaniami oczywiście
Gdybym tak nagle zaczęła dodawać te wszystkie zdjęcia których mam masę i które uwielbiam robić to bym wszystkich zanudziła....
Cudowny okaz - oczywiście nie z mojego ogródka hahaha .Zdjęcie zrobione w Hiszpanii
![]()
Mogłabym mieć u siebie takie cudo
A teraz rzeczy, których niestety nie kupiłam.................mam zdjęcia na pamiątkę - tak żeby przypominały mi ......że bez przyczepki nie jade na wakacje
mój M twierdzi że mi odbiłoja jednak chciałabym samochód "rozciągliwy" w miarę potrzeb
cztery krzesełka
![]()
uchwyt na wąż ogrodowy
![]()
skrzynka na listy
![]()
wielki lampion
![]()
śliczna waga wraz z kompletem odważników
![]()
kolejna skrzynka na listy
![]()
stara złota kasa sklepowa
![]()
donice na szczęście nie na sprzedaż !!!! to była ulga dla mnie !!!!
![]()
![]()
Prosze nie pytajcie o ceny i o to czemu ja czegoś nie kupiłam..........jak oglądam te fotki to serce mi krwawiczas kupić TIRa
ceny były niskie jak cholera!
Sadż cebulki gdzie popadnie, potem wykopiesz, ale wiosną będzisz miałą wrażenie swojego raju..... a za 10 zł to cena bardzo dobra...
Ja do dziś uważam, że najbardziej cieszą kwiaty wiosenne.... nie mam gdzie sadzić, ale napewno coś jeszcze kupię i powtykam.... a co.... więcej radości po zimie
WITAM WSZYSTKICH !![]()
Jestem tutaj nowa , mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona miłośników ogrodów . Jestem zachwycona waszymi ogrodami są porostu boskie!!!
Mam na imię Bogusia i mieszkam w nowym domku z mężem i 2 córkami 4 lata a ogród powstaje dopiero od 2,5 roku !Nasza działka jest powierzchni 17 arów . Ogród jest dopiero w trakcie realizacji , ciągle coś sadze ,przesadzam ,zmieniam .Czeka mnie dużo pracy ...!
Wszystkich serdecznie pozdrawiam !!!
A teraz pokaże wam kilka fotek mojego ogrodu .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja kupiłam takie brzozy u nas po 65 zł w wys do 2m. Szybko rosną więc warto kupić.Takie powyżej kosztują około 130zł. Moje urosły przez 4 miesiące 80cm. Jak pojadę do Wrocławia to mogę Ci przytargać te 5 szt
Takie były przy zakupie
![]()
witam , przyszłam się porozglądać jak u pani .....?podoba mi się taki styl ogrodu.. .Mam pytanie czy daje pani folie pod korę ?
Mamy magiczną kulę dziś.
![]()
ale najpierw Zdzisław macha
![]()
![]()
![]()
![]()
Dekiel zamaskowany.
![]()
Tutaj raczej typowo ogrodowiskowo
KULKI BUKSZPANOWE
![]()