Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Wieloszka 14:21, 22 paź 2012

No ja też jestem ciekawa czy to w Gardenpuzzle wyczarowałaś takie wizualizacje u Madżenki?
A zdjęcia... ech... jak zwykle cudniaste
bogumila 14:25, 22 paź 2012

...piękne zdjęcie...
Syla 18:36, 22 paź 2012

Dziękuję za miłe słówka .... takich nigdy dosyć

Kasiu
.... na nieszczęście sąsiadów się nie wybiera ale trzeba się nauczyć jakoś z tym żyć .....

Martuś - Tościa już zmarczek dostała .... idzie na emeryturę .... muszę zrobić sieżą

Agacia - to nic innego jak gardenpuzzle ..... amatorszczyzna ale zawsze do czegoś przydać się może

Marlena - dziękuję , że wpadłaś .... Zawsze będziesz mile widziana .... zaglądaj o ile czas Ci pozwoli

Anitka - zawsze do usług papierologia ogromniasta , niestety konieczna ale męcząca

Bogda - dzięki

Agnieszka
- na razie czuję , że bolą mnie kości ... bo wilgoć ogromna w powietrzu .... W zimie jest trochę czasu na przemyślenia .... Jak bym tej rewolucji domowo ogrodowej nie zaczęła teraz to za chwilę już bym się nie zdecydowała pozdrawiam

Agatka - witaj z powrotem podróż się udała bo wróciłaś cała i zdrowa ... oby do lata ... uwielbiam tę porę roku bo skrzydła mam wówczas ogromniaste

Wieloszka - to nic innego jak gardenpuzzle czasami się przydaje

Bogusiu - dziękuję za odwiedziny

Mala_Mi 20:54, 23 paź 2012

bogumila_bienko napisał(a)
...piękne zdjęcie...

Wpadłam napisać o rozchodnikach .. a tu taka biżuteria
Ale jak zwykle pomieszam rojnik i rozchodnik, wiec wróciłam kuknąć o co się pytałaś... i widzę, że czytałaś Acha.. i rosną niższe niż w słońcu.. .... Tak samo jest z rojnikami... pozarastała mi macierzanka rojniki.. a one pod macierzanka żyją... Grunt by nie miały za mokro bo zgniją...

baraga1904 09:25, 24 paź 2012

...wpadam i pozdrawiam cieplutko...
kasik778 12:53, 24 paź 2012

Przyszłam się przywitać, widzę w innych watkach twoje projekty, które są zachwycające

oczywiście twój watek muszę przeczytać od początku, choć to wyzwanie

ale dałam radę u Marzenki to dam i u ciebie, pozdrawiam serdecznie właścicielkę pięknego ogrodu
gusiarz 13:43, 24 paź 2012

Witaj Sylwio - rewizyta
Zaglądałam do Ciebie niejednokrotnie, kiedyś nawet ślad zostawiłam. Wspaniały ogród! Super. Sama zaczynam się łapać na tym, że marzę jak by to było fajnie mieć ogród zimowy. I jeszcze staw kąpielowy mi się marzy... ach te marzenia
anna_studio 19:12, 24 paź 2012

Syla napisał(a)

OJ kobito, ale masz rozmach i pomysły Każdą budowę da się przeżyć.. a potem będzie pięknie..... przyznaję się, że też jestem ciekawa tego ogrodu zimowego Marzy mi się taki.. wiec podpatrzę jak Tobie to idzie....

Działka nie jest olbrzymem ..... ale brakuje mi powierzchni w domu ..... Tak mam , że kocham przestrzeń ...Jak bym miała robić mniejsze pomieszczenia , to nie zabrałabym się za realizację .... kolejne dziuple w domu ..... Dla mnie to i tak wciąż za małe ....ale na więcej powierzchnia ogrodu nie pozwoliła, choć w jednym miejscu mam wrażenie przytłoczenia ..... Sama jestem ciekawa czy nasadzenia złagodzą ten stan . A mam na myśli to miejsce

Świerki serbskie jak urosną .... wysłonią pomieszczenie gospodarcze sąsiada a poprowadzę je na taką wysokość aby nie zasłonić sobie leśnego horyzontu .... Brakuje trochę miejsca z prawej strony na intensywność nasadzeń ..... no ale ! cieszę się z tego co mam

...już Ty to wymyślisz, że złagodzą.....tego jestem pewna
Nie ma tam znowu tak mało tego miejsca...
no i pozdrawiam Tośkę....mam dla niej koleżankę...tylko trochę starsza chyba..., postaram się wrzucić jutro...
anna_studio 19:13, 24 paź 2012

....a zapomniałabym...zdjęcia pajęczynek..śliczności... pełna profeska...
zbigniew_gazda 19:26, 24 paź 2012

Ale ujęcia pajęczynek śliczne .Pozdrawiam.