Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kondziowy Ogród :) 22:06, 02 paź 2012

Do góry
ell napisał(a)
od frontu

było tak

jak na razie jest tak

berberysy będziemy na wiosnę przycinać z kulek w niski żywopłot - posadzony jest teraz w literę s - na zdjęciach tego jak na razie nie widać, bo wszędzie kulki.
Pomiędzy miłorzębem a cisem będzie jeszcze zasadzona wiśnia pisardii.

Nie przycinajcie tych kulek w żywopłot!!!Niech zostaną kulami, a pomiędzy trawki jak u Danusi!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:06, 02 paź 2012

Do góry
i jest tutaj

ledwo go z Maćkiem wykopaliśmy i przetargaliśmy na swoje miejsce, mam nadzieję, że nic mu nie będzie bo mnie M udusi
zostala brzydka dziura, trzba bylo ją zamaskować, wyruwnalam miejsce w kwadrat, a potem wyciełam darń z innego miejsca i przeniosłam ją tutaj

Nasz mały raj na ziemi :) 22:00, 02 paź 2012

Do góry
Wrzucam Ci coś jesiennego

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:00, 02 paź 2012

Do góry
było

i się zmyło

Kondziowy Ogród :) 21:58, 02 paź 2012

Do góry
malwes napisał(a)
Witaj Konradzie,
Z tymi wątkami coś się dzieje bo mnie czasem zmienia się lista - to znaczy coś z niej ubywa - albo mam omamy . Ale pamiętam, że zaznaczałam kilka wątków a potem zostały na przykład 2 z 12

Zmiany fajne, widzę, że robicie je wspólnie z Elle - dobrze jest mieć kogoś zaprzyjaźnionego, z kim można podzielić pasję a jednocześnie poradzić się, czy wspólnie coś wymyślić, przeprojektować, zmienić.

Kupiłeś tę korę? Wg mnie warto teraz bo przez zimę trochę się jej "przerobi" użyźniając glebę. Jeśli w Twoim mieście jest gdzieś próchnica odkwaszona workowana, to warto by było trochę jej dodać do kory i taką mieszanką wyściółkować rabaty.

I spóźnione ale serdecznie gratulacje seteczki i życzę ciepłej słonecznej jesieni (wstawiam moje ulubione jesienne zdjęcie)

Dziekuje kurcze juz drugi raz najgorzej znalesc wszystkie watki ale jest ciezko znaleźć w tylu watków wiesz mnie inspiruja różne zeczy i w kazdym watku cos innego kupiłem kore
Rododendronowy ogród II. 21:57, 02 paź 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Wpadałam się z rana przywitać Bożenko - pozdrówka

Danusiu witam już niestety nie rano bo znów byłam na grzybach. Tyle nazbierałam.

i zerwałam koźlaczka który rósł w ogrodzie.

Wszystko się suszy. Twoje grzybki też widziałam. Są super. Pozdrawiam.

Późno wyniuchałam te grzybki, bo po ciemaku przyszłam z ogrodu dziękuję za karmniczek a grzybki super, ślinka leci pozdrawiam Bogdziu

Aniu nie dziękuj bo mnie w zakłopotanie wprawiasz. Napisz jak dostaniesz.
Jutro znów się wybieram na grzyby, ale zapowiadają przelotne opady, zobaczymy.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:57, 02 paź 2012

Do góry
kontynuując prygotowania do dzisiejszej pracy obcykałam tę stronę ogrodu

Kolorowy ogród na piasku 21:56, 02 paź 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Przepraszam za moją natarczywość - ja poproszę o zdjęcia do opisów Ani. No nie. Coś podobnego!

Ewo, to o czym pisze Ania już się przewijało na moim wątku

Front robót pokażę jutro.

Zdjęcie szczęśliwej kaczki ....może koleżanka tej, która była dzisiaj

Kolorowy ogród na piasku 21:55, 02 paź 2012

Do góry

nasz staw

Na zdjęciu nie wygąda na tak wielki jak jest..... oszacuj ile ona ma długosci i szerokosci...... bo on jest olbrzymi........aż mnie intryguje ile może mieć...... inżynierska-babska ciekawość...

I ogród Ci zmienia sie jak w kalejdoskopie.. czyli to co lubię...... masz naprawdę różnorodnie

I ten staw widać z okna w salonie....... leży poniżej reszty ogrodu i domu..... super.....
Kondziowy Ogród :) 21:53, 02 paź 2012

Do góry
Witaj Konradzie,
Z tymi wątkami coś się dzieje bo mnie czasem zmienia się lista - to znaczy coś z niej ubywa - albo mam omamy . Ale pamiętam, że zaznaczałam kilka wątków a potem zostały na przykład 2 z 12

Zmiany fajne, widzę, że robicie je wspólnie z Elle - dobrze jest mieć kogoś zaprzyjaźnionego, z kim można podzielić pasję a jednocześnie poradzić się, czy wspólnie coś wymyślić, przeprojektować, zmienić.

Kupiłeś tę korę? Wg mnie warto teraz bo przez zimę trochę się jej "przerobi" użyźniając glebę. Jeśli w Twoim mieście jest gdzieś próchnica odkwaszona workowana, to warto by było trochę jej dodać do kory i taką mieszanką wyściółkować rabaty.

I spóźnione ale serdecznie gratulacje seteczki i życzę ciepłej słonecznej jesieni (wstawiam moje ulubione jesienne zdjęcie)

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:49, 02 paź 2012

Do góry
wróciłam z pracy, pochodziłam po ogrodzie porobiłam zdjecia bo nic innego mi sie nie chciało

jak tak łaziłam to mnie naszla wena na robotę , a że wczoraj zdarłam darń w tym miejscu, to zabrałam sie za to co tu zaplanowałam

Mój jesienny ogród 21:48, 02 paź 2012

Do góry
Klamber napisał(a)

Piękne te liście.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:48, 02 paź 2012

Do góry
Marzenko i ja pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 21:47, 02 paź 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Wpadałam się z rana przywitać Bożenko - pozdrówka

Danusiu witam już niestety nie rano bo znów byłam na grzybach. Tyle nazbierałam.

i zerwałam koźlaczka który rósł w ogrodzie.

Wszystko się suszy. Twoje grzybki też widziałam. Są super. Pozdrawiam.

Późno wyniuchałam te grzybki, bo po ciemaku przyszłam z ogrodu dziękuję za karmniczek a grzybki super, ślinka leci pozdrawiam Bogdziu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 02 paź 2012

Do góry

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:35, 02 paź 2012

Do góry
Trwaj z nami przez następne seteczki.........

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:32, 02 paź 2012

Do góry
pomęcze Was dzisiaj fotkami

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:28, 02 paź 2012

Do góry
Marzenko dla Ciebie moja najbardziej kapryśna pani
Mój jesienny ogród 21:28, 02 paź 2012

Do góry
Ewo, ładnie zrobiłaś tego pąka, a w pełnej krasie też mi się podoba. Upoluj sobie coś u mnie, to na wiosnę się wymienimy.
Andziutko, dzięki za różyczkę, kusicie mnie różami jeszcze w końcu zrobię sobie różaną rabatę
Kondziu, witaj.
Kilka dzisiejszych fotek. Pozdrawiam

Ogród Dominiki 21:25, 02 paź 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Dzisiejsze zdjęcia.Poniżej rozplenica japońska

Piękne zdjęcia, wspaniały ogród ! Z wielką ciekawością przeglądam kolejne strony i cieszę się je jeszcze dużo zostało
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies