i jest tutaj
ledwo go z Maćkiem wykopaliśmy i przetargaliśmy na swoje miejsce, mam nadzieję, że nic mu nie będzie bo mnie M udusi
zostala brzydka dziura, trzba bylo ją zamaskować, wyruwnalam miejsce w kwadrat, a potem wyciełam darń z innego miejsca i przeniosłam ją tutaj
Dziekuje kurcze juz drugi raz najgorzej znalesc wszystkie watki ale jest ciezko znaleźć w tylu watków wiesz mnie inspiruja różne zeczy i w kazdym watku cos innego kupiłem kore
Aniu nie dziękuj bo mnie w zakłopotanie wprawiasz. Napisz jak dostaniesz.
Jutro znów się wybieram na grzyby, ale zapowiadają przelotne opady, zobaczymy.
Na zdjęciu nie wygąda na tak wielki jak jest..... oszacuj ile ona ma długosci i szerokosci...... bo on jest olbrzymi........aż mnie intryguje ile może mieć...... inżynierska-babska ciekawość...
I ogród Ci zmienia sie jak w kalejdoskopie.. czyli to co lubię...... masz naprawdę różnorodnie
I ten staw widać z okna w salonie....... leży poniżej reszty ogrodu i domu..... super.....
Witaj Konradzie,
Z tymi wątkami coś się dzieje bo mnie czasem zmienia się lista - to znaczy coś z niej ubywa - albo mam omamy . Ale pamiętam, że zaznaczałam kilka wątków a potem zostały na przykład 2 z 12
Zmiany fajne, widzę, że robicie je wspólnie z Elle - dobrze jest mieć kogoś zaprzyjaźnionego, z kim można podzielić pasję a jednocześnie poradzić się, czy wspólnie coś wymyślić, przeprojektować, zmienić.
Kupiłeś tę korę? Wg mnie warto teraz bo przez zimę trochę się jej "przerobi" użyźniając glebę. Jeśli w Twoim mieście jest gdzieś próchnica odkwaszona workowana, to warto by było trochę jej dodać do kory i taką mieszanką wyściółkować rabaty.
I spóźnione ale serdecznie gratulacje seteczki i życzę ciepłej słonecznej jesieni (wstawiam moje ulubione jesienne zdjęcie)
wróciłam z pracy, pochodziłam po ogrodzie porobiłam zdjecia bo nic innego mi sie nie chciało
jak tak łaziłam to mnie naszla wena na robotę , a że wczoraj zdarłam darń w tym miejscu, to zabrałam sie za to co tu zaplanowałam
Ewo, ładnie zrobiłaś tego pąka, a w pełnej krasie też mi się podoba. Upoluj sobie coś u mnie, to na wiosnę się wymienimy.
Andziutko, dzięki za różyczkę, kusicie mnie różami jeszcze w końcu zrobię sobie różaną rabatę
Kondziu, witaj.
Kilka dzisiejszych fotek. Pozdrawiam