Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 21:39, 02 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Widać, że notesik i długopisik będzie przydatny... Szybko odnajdziesz wątki, mnie też się to zdarzyło...
Ja miałem duuuuuzo ulubionych watków
Sebek 21:42, 02 paź 2012

Właśnie widzę
andziulka 21:46, 02 paź 2012

Kondzio, masz cudowny ogród Gratuluję pięknych zakątków w ogrodzie. Fajna psinka
Kondzio 21:49, 02 paź 2012

andziulka napisał(a)
Kondzio, masz cudowny ogród Gratuluję pięknych zakątków w ogrodzie. Fajna psinka
Dzieki ja tez lubie twój ogród i twoje psiaki
Kondzio 21:50, 02 paź 2012

Sebek napisał(a)
Właśnie widzę
To nie moja wina ze w kazdym ogrodzie podoba mi sie cos innego i onich czesto wchodziłem i paczyłem co ciekawego
malwes 21:53, 02 paź 2012

Witaj Konradzie,
Z tymi wątkami coś się dzieje bo mnie czasem zmienia się lista - to znaczy coś z niej ubywa - albo mam omamy . Ale pamiętam, że zaznaczałam kilka wątków a potem zostały na przykład 2 z 12

Zmiany fajne, widzę, że robicie je wspólnie z Elle - dobrze jest mieć kogoś zaprzyjaźnionego, z kim można podzielić pasję a jednocześnie poradzić się, czy wspólnie coś wymyślić, przeprojektować, zmienić.

Kupiłeś tę korę? Wg mnie warto teraz bo przez zimę trochę się jej "przerobi" użyźniając glebę. Jeśli w Twoim mieście jest gdzieś próchnica odkwaszona workowana, to warto by było trochę jej dodać do kory i taką mieszanką wyściółkować rabaty.

I spóźnione ale serdecznie gratulacje seteczki i życzę ciepłej słonecznej jesieni (wstawiam moje ulubione jesienne zdjęcie)

Sebek 21:55, 02 paź 2012

Kondzio napisał(a)

Właśnie widzę
To nie moja wina ze w kazdym ogrodzie podoba mi sie cos innego i onich czesto wchodziłem i paczyłem co ciekawego

Jak coś to jest funkcja powiadom mnie o nowych postach - we wszystkich wątkach
monteverde 21:56, 02 paź 2012

Kondziu pozdrawiam, a gdzie są fotki z ogrodu? nic nie robisz?
Kondzio 21:58, 02 paź 2012

malwes napisał(a)
Witaj Konradzie,
Z tymi wątkami coś się dzieje bo mnie czasem zmienia się lista - to znaczy coś z niej ubywa - albo mam omamy . Ale pamiętam, że zaznaczałam kilka wątków a potem zostały na przykład 2 z 12

Zmiany fajne, widzę, że robicie je wspólnie z Elle - dobrze jest mieć kogoś zaprzyjaźnionego, z kim można podzielić pasję a jednocześnie poradzić się, czy wspólnie coś wymyślić, przeprojektować, zmienić.

Kupiłeś tę korę? Wg mnie warto teraz bo przez zimę trochę się jej "przerobi" użyźniając glebę. Jeśli w Twoim mieście jest gdzieś próchnica odkwaszona workowana, to warto by było trochę jej dodać do kory i taką mieszanką wyściółkować rabaty.

I spóźnione ale serdecznie gratulacje seteczki i życzę ciepłej słonecznej jesieni (wstawiam moje ulubione jesienne zdjęcie)

Dziekuje kurcze juz drugi raz najgorzej znalesc wszystkie watki ale jest ciezko znaleźć w tylu watków wiesz mnie inspiruja różne zeczy i w kazdym watku cos innego kupiłem kore
Ozz 22:00, 02 paź 2012

Kondzio zakreśla swoje terytorium w wątkach widzę

I jak tam - odwiedziłeś giełdę w weekend? Ja byłam i całkiem ładne rośliny kupiłam, tylko mało stoisk (w tym samym dniu były też targi w Bydgoszczy), a tak to nie żałuję wycieczki.

Całkiem niezła była szkółka z Bielska, ktoś wie coś na ten temat?