Najpierw pokażę Wam moje wczorajsze poranne znalezisko pod modrzewiem, w moim ogrodzieTak myślę, że to chyba kozak Hurra, w moim ogrodzie rosną jadalne grzyby Chyba grzybnia przeniesiona została wraz z korą sosnową.
Szkoda, że nie wolno mi ich jeść. Wygląda smakowicie, prawda?
No właśnie coś się za bardzo przy tych leżakach kręcił, ale za to fryzura bardziej do pracy dostosowana niż dotąd widzieliśmy na spotkaniach.Powodzenia.
...nic ogrodowego...testuję przeglądarki bo się mi zdjęcia nie wgrywają...
...taki żarcik sfotografowany w czasie pobytu w muzeum Bożego Narodzenia w miejscowości Szentendre
( królestwo marcepana ) na Węgrzech...
Bogdziu zrobiłam sernik z połowy produktów tak na próbę i okazał sie pyszny , wiec juz następnym razem będzie z całości , no i tak to wyszło . Dziekuję za przepis
Dajcie mi ten przepis
To z mleka czy jak ???????
Pycha się poczęstowałam
Przepis niedawno tu podawałam. Cofnij się kilka stron.
Pozdrawiam wszytskich odwiedzających mój wątek i zostawiam trochę kwiecia chyba jedne z ostatnich
jeszcze czekam na lan astrów i na razie mała przerwa - choć pewnie nie wytrzymam i będę zaglądać
Bogdziu zrobiłam sernik z połowy produktów tak na próbę i okazał sie pyszny , wiec juz następnym razem będzie z całości , no i tak to wyszło . Dziekuję za przepis
No to cieszę się Ewciu że sernik Ci się spodobał. Ja wczoraj miałam gości ( ze Szkocji) a miała jeszcze byc Hania ( ale nie była) więc tez zrobiłam sernik i to taki sam Zobacz.