Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?
09:51, 16 wrz 2012
O kurcze! ale się ładnie zagęściło!
![]()
![]()
Cały ogródek zaprojektowałam sama, były to działania dosyć chaotyczne, próbuję to wszystko trochę uporządkować i uładzić, teraz jest tyle możlwości i inspiracji...chociażby to forum.
Martek... a teraz na 100% śnieżnica dla Ciebie
![]()
A ja z M powiększałam... plac pod wrzosowisko....... pasuje keidy posadzić moje zakupione dobro.. itak poszerzaliśmy, poszerazaliśmy...... i wrzosów mam zdecydowanie za mało...... Wyznaczyliśmy też placyk pod ustawienie karmników.. i powolutku bedziemy teraz urabiać grządkę.......... może do zimy zdążymy........... i placyk może zdązymy. Dla podniesienia motywacji zdarliśmy darń z trawy i teraz mus coś z tm zrobic.. bo wygląda okropnie.. misiek sieco prawda cieszy, ale dla psa nie bedę trzymać takiej baby jagi.....
Najpierw moje kaloszki i rezanie kancika......
![]()
Część wybrane.. ale linia ...... nie tylko mi się nie podba.. M stwierdził, że jest do niczego i nastąpiło nowe wyznaczanie linii...... (efektu końcowego nie ma bo już było full ciemno)
![]()
Misek mówi, pańcia poszerz bo za wąskoI poszerzylismy.....
![]()
Kończenie już w ciemnościach zupełnych...
![]()
Dobre, dobre, a Misiek ma niekiepski wzrok
Róże powtarzają kwitnienie.
![]()
Chopin.
![]()
Dune.
![]()
Flamingo.
![]()
Lady X.

Ale będzie kropka nad " i " na tej części .Ja sobie odpuściłam wrzosy,może jak będzie jakiś zakątek bez którego nie da rady bez nich to się przełamie .Na razie mi wymarzały mam dosłownie zostawione dwie sztuki .Muszę się zastanowić nad jakimi cebulkami ,żeby wcześniej coś mnie wprowadzało w wiosenny nastrój.
Ale mnie się podoba cebulica i przebiśniegi pełne ??? Krokusy też u ciebie zobaczyłam zupełnie inne niż widziałam na "Dzień Babci"Pomyślę może się zarażę
Ciężka ta cała praca Aniu,ale człowiek jak się zmęczy to wie,że żyje
Babciu, droga Babciu, a to się wnusia ucieszyAniu kobea ma na jednym pędzie kwiaty jednego koloru? masz kilka kobei? miłego świętowania
Oto moje
![]()
Pogadałyśmy u mnie, to przyszłam zobaczyć co u Ciebie
Może znowu w przyszłym roku kupię nasionka kobei
pozdrawiam i spokojnej nocy Aniu