Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:34, 07 sie 2012

Do góry
Nie załuję kochana tylko wstydze się że nic w ogrodzie się nie dzieje . Ot i cała prawda

Tak jest teraz

a tak ma byc jak dojdzie lacobel
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:33, 07 sie 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)

Hejka Iza, no spotkanie mieliscie obledne

Fajna koszulke mialas

Uwazaj na bociany, lubia sie niespodziewanie do czlowieka przyczepic Nieraz bardzo skutecznie

KTO SIE POLAMAL???? CHYBA NIE ADASKO??? Adasiu, pozdrawiam

Adaśko zgięty w pół od niedzieli ... nie wiem może to w hołdzie dla ogrodu ... na boćki jakby za późno u mnie a za wcześnie u Nieletniej więc na pole klekotki ... co do koszulki to dziękuję ... nówka

Hej, to mam kolegę w biedzie! Bo ja zgięta od poprzedniej niedzieli! O małżonku szanownym tylko czytam od czasu (w samych superlatywach), nie miałam przyjemności, ale bardzo proszę pozdrowić! Połamaniec łączy się w bólu z drugim połamańcem!

Agata, a jak plcia kolege interesuje???
Ogrodnik mimo woli 19:32, 07 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Od Ciebie to piszę się na jeżówki i naparstnice te co nikt nie chciał

nie wiem jak jeżówki ale naparstnice od Ani u mnie urosły gigantyczne ... czekam na przyszłoroczne kwitnienie ... nawet dla samych liści warto je chcieć ...

Iza, u Ciebie też rośnie wszystko jak na drożdżach I takie wszystko zdrowiótkie..... aż mi wstyd, że moje takie poczochrane...... ale u Ciebie w jakość, a u mnie w ilość... średnia dobra
Upsss znów matmą zaleciało
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:32, 07 sie 2012

Do góry
cd ...

potem wyszło słoneczko ... przyjeżdżali kolejni ogrodowiczanie i każdy obowiązkowo gubił szczękę już przy katalpie a dopiero za nią staw - bo za nic tego oczkiem wodnym nie nazwę ... oczko to oczko a tam był staw ... no stawik może ... ...

patrząc przez begonie ... chyba

urocze otoczenie stawu już pokazano tyle razy, że ja poprzestanę na skalniaku ...

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 19:31, 07 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
Dla takich widoków warto mieć ciurkadełko......

A skąd u Ciebie tyle wróbli? u nas jak na lekarstwo a raczej nie ma wcale
Ogrodomania Oli 19:30, 07 sie 2012

Do góry
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:30, 07 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Fajna koszulke mialas

Uwazaj na bociany, lubia sie niespodziewanie do czlowieka przyczepic Nieraz bardzo skutecznie

Adaśko zgięty w pół od niedzieli ... nie wiem może to w hołdzie dla ogrodu ... na boćki jakby za późno u mnie a za wcześnie u Nieletniej więc na pole klekotki ... co do koszulki to dziękuję ... nówka

Hej, to mam kolegę w biedzie! Bo ja zgięta od poprzedniej niedzieli! O małżonku szanownym tylko czytam od czasu (w samych superlatywach), nie miałam przyjemności, ale bardzo proszę pozdrowić! Połamaniec łączy się w bólu z drugim połamańcem!
Norweski ogródek... 19:24, 07 sie 2012

Do góry
Ogrodomania Oli 19:21, 07 sie 2012

Do góry
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:19, 07 sie 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Fajna koszulke mialas

Norweski ogródek... 19:19, 07 sie 2012

Do góry
wypatrzylam , ze wrzosy kwitna....

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 19:19, 07 sie 2012

Do góry
Nieco spóźnione,ale jako osoba nieco upośledzona (ruchowo) czuje się usprawiedliwiona. Oby kolejne setki gnały i przyciągały!
Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 19:18, 07 sie 2012

Do góry
E tam Aniu - Kazik też do pionu postawił parasol !!!

Ogrodomania Oli 19:13, 07 sie 2012

Do góry
Ogrodowy zawrót głowy (2) 19:05, 07 sie 2012

Do góry
Karolinka napisał(a)
okropnie to wygląda - licze na Wasze sugestie co do zakrycia tego betonu. Myślałam o tawułach ''gold'' lub kosmosach. Z bukszpanów docelowo (nie wiem czy dożyję )mają być kolumny, które utworzą żywopłot.

Tutaj trzeba odkuć trochę tego betonu ( brukarzom należy się lanie za taką robotę )

i nasypać więcej ziemi.
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 18:57, 07 sie 2012

Do góry
Cebula się suszy Na jej miejscu posiałam roszponkę i sałatę liściową

A tydzień temu siana fasolka już jest taka:

Mini tawułka kwitnie - śliczna jest!

Coś się dobiera do słoneczników

Bylinówka pod oknami wygląda tak:

Śliwki węgierki niebawem będą!
Dla odmiany czas na zmiany... 18:57, 07 sie 2012

Do góry
zrobiłąm zdjęcia miejsca za tarasem

od okienka jest tam moze 50 cm

i jeszcze jedno
tu też myślałam w przyszłości o jakiejś rabacie

jak myślicie, czy te cisy by tam dobrze wyglądały?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:47, 07 sie 2012

Do góry
koleje głównego poranka po części już powyżej opisałam ... chmury ... kis ... i Anna w biegu i przejęciu ... do punktu zero dociera Robert - Klamber (ja chyba sobie to tłumaczę) i Ania - Monteverde ... teraz ja w lekkiej panice bo Robert kiedyś tam orzeszkiem siem przeze mnie omal nie zadławił - co istnieje domniemanie zapamiętał tylko pytanie jak ? ... i Ania z nicka góra ... też nie wiadomo ...

Ania kochana ... ciepła ... bezpośrednia ... jak na osobę po całonocnej podróży energiczna ...

tu z dziewczynami ... wszystkie roześmiane

Robert ... pozwala sobie wcisnąć herbatę i pracuje ...

smakuje ...

... i nie wiem ... co tam chłopaki kombinują

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 18:46, 07 sie 2012

Do góry
Patrząc na te stworzenia, chce się żyć
Zielony chaos u Dawida 18:41, 07 sie 2012

Do góry
Zaczynam wcielać w życie plan przebudowy. Zacząłem od poprawienia wyglądu linii brzegowej oczka wodnego. Dziś zaraz po pracy wyglądało to jeszcze tak:

A 2,5 godziny już było tak:

Etap 1 uważam za zakończony. Jutro dalsza część prac jeśli pogoda tylko pozwoli.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies