Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Bogdzia 21:24, 15 wrz 2012

Marta jak Ty takie zdjecia robisz? Super to wygląda. zrób wykład.
Mala_Mi 21:33, 15 wrz 2012

Martek napisał(a)
Gościnnie nie jest Musiałam odwołać fajne spotkanie z Koleżanką ponieważ jest koszmarnie,ale obiecują ,że będzie lepiej
Pozdrawiam

Łączę sie w bólu .... mi robiątylko asfalt i mam wjazd przez przystanek (projektowany) autobusowy.. tak mam fajnie, że nie da siewjechać i wyjechać.. trzymamy auta u sąsiadów..... a co kto przyjeżdża to 50% wisi na wjezdzie..... szlag mnie powoli trafia.. ile można robić... kawałek drogi...... u Ciebie choziaż widać 2 pracujących...
Słyszałam , że ostatnio po teście alkomatem 11 wyleciało z roboty z samego rana.....
Ja dziś wytyczałam łuki podposzerzanarabatę i M mi przyniósł piwo.. stwierdził, że bedzie łatwiej
Elfik 21:49, 15 wrz 2012

O mamo! Co za demolka! Czy jest jakaś myśl przewodnia w tym ryciu? I ryje tylko jeden??? Gdzie tu Ania widzi dwóch... Aha, pewnie w koparze siedzi... O matko, wytrzymaj jakoś... Wszystkie koszmary kiedyś się kończą...
Martek 22:13, 15 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
Marta jak Ty takie zdjecia robisz? Super to wygląda. zrób wykład.

O i mamy 22-gą , a ja będę dopiero tańczyć z odkurzaczem ,tak mi się zeszło ...
Pan jest jeden w tym momencie i pracuje z ubijakiem pneumatycznym nie wiem czy to się nazywa młot czy inaczej nieźle go telepie )))))))) Nie jest łatwo zdjęcie zrobić ponieważ panowie mówiąc ich językiem opier...ą się i klną ,że ja przy nich to pikuś ))))))
Dlatego muszę się kamuflować,żeby nie wystraszyć tych leserów,że zaliczę jakiś donosik na nich
Jak się nie kłócą to dla mnie są mili ))))
Operator koparki jak obraca widelcem,a robi to z gracją ,kręci nad naszą działką widzę,że mi trochę miskanta połamał gliną ;( Tak poza tym bardzo sprawnie operuje tym ciężkim sprzętem.Kiedy wyrywa asfalt naprawdę cały dom jak przy trzęsieniu ziemi chodzi ...

Chciał nie chciał oprócz k...a,k...a,k....czasami muszę słuchać co sobie w przerwach opowiadają .
To nie nadaje się do rozpowszechniania na forum nawet po godz. 22-ej - wybaczcie ))))))))))

Mieli być przy naszym domu jeden dzień,a są chyba 5-ty ,ale chyba już dadzą spokój .To jednak nie koniec teraz wejdzie ekipa do układania chodników następnie będą robić nową nawierzchnię ulicy.
"Śmieszną rzecz mi powiedzieli mianowicie w planach ma być wymieniona instalacja wodna i będzie taki przykaz co oznacza,że będą rozwalać tą nową nawierzchnię bo nie zaplanowali tych obu prac za jednym zamachem.To chyba nic nowego prawda ...?
Pozdrawiam Cię Bodzenko
Martek 22:15, 15 wrz 2012

asc napisał(a)

Gościnnie nie jest Musiałam odwołać fajne spotkanie z Koleżanką ponieważ jest koszmarnie,ale obiecują ,że będzie lepiej
Pozdrawiam

Łączę sie w bólu .... mi robiątylko asfalt i mam wjazd przez przystanek (projektowany) autobusowy.. tak mam fajnie, że nie da siewjechać i wyjechać.. trzymamy auta u sąsiadów..... a co kto przyjeżdża to 50% wisi na wjezdzie..... szlag mnie powoli trafia.. ile można robić... kawałek drogi...... u Ciebie choziaż widać 2 pracujących...
Słyszałam , że ostatnio po teście alkomatem 11 wyleciało z roboty z samego rana.....
Ja dziś wytyczałam łuki podposzerzanarabatę i M mi przyniósł piwo.. stwierdził, że bedzie łatwiej

Ale masz mądrego M Aniu
U nas mają to pozamiatać z końcem października
Martek 22:17, 15 wrz 2012

Elfik napisał(a)
O mamo! Co za demolka! Czy jest jakaś myśl przewodnia w tym ryciu? I ryje tylko jeden??? Gdzie tu Ania widzi dwóch... Aha, pewnie w koparze siedzi... O matko, wytrzymaj jakoś... Wszystkie koszmary kiedyś się kończą...

Masz rację jest tylko Elfiku jeden w rowie tamci przerwa ,nie pierwsza )))))))))
Są jak "Sąsiedzi"))))))))))))Mam pod domem komedię ))))))))))))
Pozdrawiam serdecznie Maleńka
Mala_Mi 02:34, 16 wrz 2012

No Matuś.... założenia miałam błedne, że w koparce siedzi gosć.. a on poszedł na piwo by łatwiej było tyczyć łuki

Moją ulice mieli skończyć do 1 września.... teraz dobrze, bo zaczęli po awanturach uprzedzać, żeby wystawić auto poza posesję.... bo wyjazdu nie bedzie.....

I tu mamy odpowiedź dlaczego drogi budowane przez nas są tak drogie, i tak kiepskie....

A ja kończe moją pracę/.... no cóz takich jak ja co staraja sie robić w terminie już chyba na tym padole coraz mniej....

Wiec mykam do spania..... bo dziś też jest dzień.....
Martek 02:42, 16 wrz 2012

asc napisał(a)
No Matuś.... założenia miałam błedne, że w koparce siedzi gosć.. a on poszedł na piwo by łatwiej było tyczyć łuki

Moją ulice mieli skończyć do 1 września.... teraz dobrze, bo zaczęli po awanturach uprzedzać, żeby wystawić auto poza posesję.... bo wyjazdu nie bedzie.....

I tu mamy odpowiedź dlaczego drogi budowane przez nas są tak drogie, i tak kiepskie....

A ja kończe moją pracę/.... no cóz takich jak ja co staraja sie robić w terminie już chyba na tym padole coraz mniej....

Wiec mykam do spania..... bo dziś też jest dzień.....

Mykaj dobrego wypoczynku ci życzę Aniu.Fajnie,że kończysz tą robotę
Mala_Mi 02:48, 16 wrz 2012

Kończe na teraz ...grrrrrrr ale już faktycznie mykam, to ostatni wpis .... i dzień dziecka.......
malwes 22:51, 16 wrz 2012

Martek, ale u Ciebie kolorowo - zdjęcia super....te wieczorne też.

Kopara...coż...nie ma jakiejś koleżanki z dzieckiem w wieku 2-3lat, której dawno nie widziałaś? Zaproś takowoą jeśli posiadasz - gwarantuje siedzenie malucha w oknie z otwartą paszczą a dla Was spokój na rozmowy (i oczywiscie miejąc go "na oku" w tym oknie). Moje młodsze dziecko byłoby wniebowzięte jakby zobaczyło taki sprzęt pod domem nie wygoniłabym do przedszkola. Zdarza nam się spotkać takowe na spacerze i...przepadł. 30min stoimy i patrzymy....