Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia.
21:55, 14 sie 2012
Polowanie na motyle, niestety nie do końca udane..... padła bateri w aparacie....

chciałam zakończyć gratulacjami pierwszą dziesiątkę nowej setkiale nie będę czekać ... 603 też może być ...
...
![]()
edit: ... 604 jak się okazuje ... nic człowiek nie może sobie zaplanować ... nic![]()
Masz wspaniałe rabaty w ogrodzie. Przejrzałam cały wątek. Jest się czym zachwycać.
I jeszcze jedno pytanie.Co to za odmiana hortensji, która kwitnie wiosną -kolor jasnoliliowy?[/quote
Niestety nie jestem w stanie podać odmiany tej hortensji ponieważ nie była opisana. Znam tylko producenta. Przypuszczam, że może to być hortensja piłkowana. W tym roku kwitła, ale po zimie bardzo długo dochodziła do siebie bo wiosną trochę zmarzła.
![]()
Gratulacje dla pracowitej pszczółki Marzenki! Ogród wygląda przepiękniepora na zmianę nazwy
![]()
Bożenko dzielę się z Tobą zachodzącym słoneczkiem i tęczą
![]()
![]()
Joasiudla Ciebie
Pozdrawiam
![]()
Madżenko gratuluje kolejnej setki
Ps. Tak jak pisałam wczoraj pojechałam szukać Marzenkowego potwora i mam no przy okazji kupiłam też Limke z kwiatem wielkości glowy !!!!:
![]()
Byłam na działeczce. Nie wiem jak u was ale u mnie trąci jesieniąA to dopiero połowa sierpnia.
To chociaż fotka niech będzie z pełni lata
![]()
Kasiu..... przegapiłam okrągła seteczkę.. wybacz..... Gratuluję..... juz 405 stron.....a przede wszystkim gratuluję pieknych hortensji i budlei...jaka to odmiana? Jest śliczna.... tfu, tfu.. nie zauroczyć.... budleja cudna.
I gratulacyjny kwiatuszek
![]()
Ja też zostawiam uśmiech i same pochwały, tutaj to ja mogłabym pielić i przycinać bez końca i leżeć na trawniczku, cieszyć się każdym zakątkiem
Marzenko, zmień tytuł
![]()
witaj Konstacjo, dziewczyno z tajemniczym uśmiechem...
miło, że się spotkałyśmy...
![]()