Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

betysia 13:59, 16 paź 2012

Gosiu...zupke ugotuje jak juz wyjada...za duzo ludzi hihi...ogorki towar deficytowy- mus oszczedzac!!!!!
Ulenko- winka to ona zabiera, sery nie bardzo ale za to zabki polubila...wiec na pusto nie wraca hihi- wymiana handlowa!!!!

uciekam dziewczynki, cudnie bylo z wami wszystkimi dzisiaj, DZIEKUJE za wasze towarzystwo, kawusie i ...ogorkowa....
zmykam ale tuliski zostawiam.....
papapappapa
Pszczelarnia 13:59, 16 paź 2012

A to zazdroszczę wizyt siostrzanych. Ja też lubię jak siostry do mnie przyjeżdżają. Zwłaszcza siostrzenica - wyżerka murowana.
Urszulla 13:59, 16 paź 2012

Kisiel pewnie dzieci lubią a zagraniczny niedobry- musi być z "Winiar...ni" czy jaki???
betysia 14:02, 16 paź 2012

Pszczolko...ja tez lubie i czekam z utesknieniem!!!!!

Ula- u nas kislu nie ma, wogole !!!!! a co do dzieci to jeden 8-letni mlodzieniec i 2-ka rodzicow chetnych na kisiel...wiec latwo nie jest!!!!!

papapapa
AniaDS 21:01, 16 paź 2012

hanka_andrus 05:57, 17 paź 2012

Witaj ,Betysiu!Poranna kawusię czas zalewać,bo już pierwsi goście się meldują!Miłego dnia,kochana! Niech się Tobie wszystkie dzisiejsze plany nabiorą realnych kształtów!

Zostawiam małe co nieco ,do śniadania.....
baraga1904 08:09, 17 paź 2012

...witaj Betysiu...dawno u Ciebie nie byłam..a tu tyle spraw i tematów ciekawych.. i kawusie i ogórkowe..same dobroci..ach moja rodzina uwielbia ogórkową i...właśnie te sery śmierdziuchy.. kochamy z M. francuskie różne i te zielone, niebieskie i włochate... ...i winko...mniam.... masz tych raytasow sporo u siebie...tęsknię za klimatami...o storczyki sie nie martw - mam ten sam problem co Ty...właśnie z okazji Dnia Ciała Pedagogicznego dostałam od klasy piękny okaz..i aż się trochę zmartwiłam że go znowu zmarnuję...ale obiecałam sobie posłuchac rad Ani asc i zobaczymy..może sie uda ale sie rozpisałam , elaborat prawie...a mam jeszcze jedna sprawę...
...czy mogę poprosic cię Betysiu o poradę w prywatnej sprawie na maila..?
betysia 09:10, 17 paź 2012

Bonjour Dziewczynki .....

Anus

Hanus
....sloneczko....witaj ...TY juz u mnie na kawusi a ja dzisiaj mam dzien wolnego i do 8.42 slodko spalam....kawka zaparzona, buleczka zrobiona i ...jestem

Agus
....witaj u mnie, oj ja tez jakos ostatnio cie zaniedbalam nad czym strasznie ubolewam...ale wszystko nadrobie z najwieksza radoscia!!!!!

KOchani cudniastego dnia, jak zawsze.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Urszulla 09:22, 17 paź 2012

Kawka??Ja poproszę z ekspressu z mleczkiem pół na pół. Wczoraj do 1 w nocy siedziałam i kleiłam to co miałam na myśli, zaraz wrzucę do siebie fotki trochę marne. A o 7 pobudka. Wszyscy wyjechali a ja z Łukaszkiem sobie urzędujemy. Dzisiaj ładna pogoda,tj. słoneczko i +10. Może później wreszcie coś pokopię? No i orzechy muszę łupać na niedzielę potrzebuję ze 20dkg do ciasta.
beta 09:37, 17 paź 2012

przywitać sie przyszłam

a Ty dziś w domku o jak fajnie

dobrze czasem zwolnić obroty

ja już po kawce

ale tak ok 12 wpadnę na drugą