Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Pszczelarnia 10:50, 12 paź 2012

Izuś,
prawda, że fajni ludzie w "Mai w ogrodzie" są?
Pięknie wyszłaś i ogród piękny. Ja z Ewą (Ewa G.) właśnie dziś wymieniłam sobie uwagi na temat ogrodów jesiennych i zielonych a tutaj dojrzałam jej wpis u Ciebie, o Twoim ogrodzie.
Piękny, piękny ogród - jesień pokazuje więcej, właśnie odsłaniając co nieco. Miskanta cukrowego też uwielbiam ale wyeksmitowałam go z rabaty kamienistej (nie można było usuwać odrostów pomiędzy głazami) i - na szczęście nie wyrzuciłam - poszedł na skarpę (zrobiłam mu taras na skarpie).
Piękna chryzantema w koszu, taras, fotele. I nastrój.
To ja poproszę o więcej fotek z ogrodu jesiennego.
I jeszcze powiem, że mimo przymrozku wsadziłam 3 hosty Sum&Substance do ziemi z doniczek oraz parę miskantów i rozplenic oraz trzcinników.

malwes 16:53, 14 paź 2012

Iza!
Świetna relacja ze spotkania z ekipą. Mocno kibicuję i trzymam kciuki za udany odcinek - a będzie na pewno bo ogród piękny, właścicielka jeszcze bardziej a jak ekipa fajna i to i relacja będzie na pewno rzeczowa, profesjonalna i bardzo pogodna!

Piesio suuuuuuuper!

Daj koniecznie znać, jak będzie planowana emisja.
Gardenarium 20:12, 16 paź 2012

Cześć Izuniu, jest wątek o kuklikach, może dorzucisz swoje okazy?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1200-kuklik-szkarlatny-geum-coccineum

Instagram Ogrodowiska
Tess 20:52, 16 paź 2012

Byłam tu
Dzidka 21:09, 16 paź 2012

Kuklik napisał(a)
Ta sama scenka z różnych stron wszystkie zdjęcia do tej pory autorstwa moich dzieci za nic nie dały się wypchnąć do szkoły

Wielkie brawa dla dzieci, że nie dały się wypchnąć
Dzięki nim mamy przedsmak tego co zobaczymy wiosną.
Kuklik 22:43, 16 paź 2012

Oj, dawno mnie tu nie było... może usprawiedliwi mnie troszkę fakt wyjazdu na konferencję? trzeba się czasem pouczyć ale już wróciłam i mam zaległości, że hej...
A więc po kolei
Justi, Ozz - dzieki za wizytę
Sebciu było bez Mai, Maja przyjedzie na wiosnę, kiedy będą dokręcali drugą część
Agnieszko też ledwo przeżyłam, wieczorem byłam bez sił zupełnie...
Elfie, bardzo miło że zajrzałaś, kolejna miłośniczko host obcinam dopiero na wiosnę, nie lubię porządków jesienią
Miło Cię poznać Kasiu, u obu Was jeszcze nie byłam ale na pewno wkrótce zajrzę
Aniu, to co kwitnie na niebiesko to ołownik
Sylwio emisja nie wiadomo kiedy... kolejny stres na wiosnę i dopiero wtedy jakiś termin
Urszulko, nie wiem gdzie zauważyłaś clematisa, a co im się podobało...chyba najbardziej tulipanowiec który stoi teraz cały w złocie, było pod nim nagranie i winnik, pnącze z niebieskimi kulkami, i miskant cukrowy złoty teraz i przeplatany czerwoną irgą, poza tym najbardziej chyba pies i dzieci wspinające się na brzozy
Kuklik 22:48, 16 paź 2012

Pszczółko kochana, dzięki za miłe słowa zdjęcia jesienne będę wstawiać, obowiązkowo, moja córka sporo zrobiła, lepsze niż moje później wstawię.
Miskant na pewno się zadomowi na skarpie, on wszędzie się czuje jak u siebie
U nas jeszcze nie było porządnych przymrozków, ale coraz zimniej a moje tulipany wciąż w torbie, a nie w ziemi muszę w końcu znaleźć dla nich trochę czasu, bo mnie zima zastanie...
Kuklik 22:50, 16 paź 2012

Gosiu, ekipa rzeczywiście super. Spokojnie, życzliwie, zero zadęcia, bardzo sympatycznie tylko dzięki temu jakoś poszło
monteverde 22:53, 16 paź 2012

Kiedyś go miałam ale zmarnowałam nie przemarza?
Martek 22:54, 16 paź 2012

Kuklik napisał(a)
Gosiu, ekipa rzeczywiście super. Spokojnie, życzliwie, zero zadęcia, bardzo sympatycznie tylko dzięki temu jakoś poszło

Jak oni terapię mają patrząc na takie ogrodowe raje to co ma być w nerwach...?