cudowne i zdjęcia i lile też - czy lilie to 1 dzien kwitną? chyba nie
a w sobotę w Rzsz ma być upał pewnie wiesz - dobrze ża na deszcz zabezpieczałas parasol to na słońce się przydadzą
Uśmiech za uśmiech, kwiatek za kwiatem, a dobrą energię pobrałam całym ciałem - przyda się
Pomnożę w międzyczasie i przekaże jak ktoś inny będzie potrzebował
Może jeszcze sił starczy zajrzeć do Ciebie, a jak nie dziś to jutro
wiosna i lato to jest to co tygrysy lubią najbardziej właśnie widziałam już jarzębiny i niemal dojrzałe kasztany ale narazie odwracam od nich głowę jeszcze nie pora myśleć o zimie ) a fuj )
Pozdrowionka!
I jeszcze hortensje. W tym roku faworytką jest limlajtka
ale w przyszłym mogą moje serce skraść incrediball (muszą tylko badylki się wzmocnić). Nie patrzeć na skrzyp bo to jeszcze nie odchwaszczony tył domu!!!
albo serce skradnie magical moonlight
Beatko a gdzie opis???
Wracając do poprzednicz wpisów to moim zdaniem glicynia jest super!!! A powojnik niebieski tez by sie znalazł . Dawid mowil ze Pamela Jackman u mnie na ławce jest bardzo ekspansywna to może ona
Moniczko to szklarnia sąsiadów
właśnie weszłam na Multifiori i miałam powojniki oglądać, ale masz nosa
glicynia też mi się podoba, ale za dużo tam "dobroci" by wtedy było gdybym ją dała
Oj Aniu, więcej bym chciała niż mogę ...
Słoiki z kompotami jabłkowymi już stygną, sokownik jeszcze pracuje (dobrze, ze mecz siatkówki to M. nie uśnie i pomoże). Jutro mrożenie fasolki i kiszenie ogórków. Darów z działki sporo. M trzy razy do samochodu chodził na parking, żeby wszystko zabrać, bo ja słaba jeszcze. Ale w domowych robotach wprawy nie straciłam
Dla Ciebie różyczka (+ piękny zapach, który wyślę jak będzie tylko to możliwe przez internet)
Dzieki za wsparcie, kiedy go najbardziej potrzebowałam
Dziękuję Jolu różyczka prześliczna i zapach też można sobie wyczarować
...i nie szalej, nie szalej....
Małe listeczki
Aby było wiadomo o jakiej skali liści piszę...
Trawniczek na polu golfowym, na które nas nie wpuszczono bo nie jesteśmy członkami klubu golfowego...